| Andrej1976 je napisal/a: |
| Ne nikoli ni bil ta jb ko sem kupu novega sem dal iz 5.0.1 na 5.1. |
Zdej sem naredu restore iz backupa in bomo vidli če bo laufalo če ne pišem
| iOS 5.1 | |||||
Zdej sem naredu restore iz backupa in bomo vidli če bo laufalo če ne pišem _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
s tem nisi naredil nič. restore iz backupa ti povrne tudi težave nazaj… moral bi izbrati set up as new iphone…
_________________ |
|||||
in kaj je potem fora... v set up as new iphone?
sj iz prejšnje verzije na 5.0 se je poraba izboljšala... zdaj pa slabša... kakšno vlooogo to sploh lahko igra? neštekam?! lp |
|||||
Če je kakšna navlaka ostala, ti jo setup as new iphone pobriše ..
Vedno se kej najde .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
ja to vem...
samo ne razumem kako bi na to vplivalo delovanje baterije... po installu na-boljše... Lp |
|||||
da ne odpiram nove teme:
ali lahko na hitro iz iOS 4.0 upgradam na 5.1. Imam 3gs - SN 87941.... - iDetector pravi da je old bootrom - modem firmware 5.13.04 - telefon ni tovarniško odklenjen. predvsem bi to naredil na način da bi telefon lahko odklenil - (da se ne ponovi zgodba od 3.1.3 )
Poskušal sem na način http://www.coolestguyplanet.net/upgrade-jailbroken-iphone-to-ios-5-and-preserve-baseband-with-redsn0w/ vendar mi iTunes zablokira - error 3194. Razlog naj bi bil v tem, da ne morem upgradea delat iz 4.0. shsh mam od 3.1.2 do 4.2.1. |
|||||
je že kdo uspel zrihtat wifi hotspot opcijo na 5.1? Sem poskušal z reset network settings, pa ni šlo.
|
|||||
_________________ |
|||||
za iPhone.
|
|||||
Saj za iphone dela normalno od 4.x.x naprej
_________________ |
|||||
Sej mi je skos normalno delalo, ko pa sem updejtal na 5.1, je wifi hotspot izginil. Drugače pa vse ostalo deluje tako kot prej.
Uporabljam T-2 že 2 leti, nastavitve so ok. |
|||||
Lahko sprobaš z resetom network nastavitev,ponoven vpis le teh in pa reboot (reset)iphona. Če se bo prikazal hotspot…
_________________ |
|||||
|
|||||
Probaj tako kot sem ti napisal…
_________________ |
|||||
ok, zdaj sem naredil, kot si mi svetoval. hotspota še vedno ni tam, kjer bi moral biti, se pa v network pojavi možnost "set up personal hotspot". če izberem, napiše: "to enable personal hotspot on this account, contact carrier".
|
|||||
evo, zdaj pa dela
hvala za namig! (mi je pa čudno, da ni že prej zagrabilo, saj sem delal po popolnoma enakem postopku) |
|||||
Pozdravljeni
Včeraj sem naredil update na IOS 5.1, pred tem pa sem pozabil narediti backup Jih je mogoče kako dobiti nazaj? Hvala |
|||||
Sej ti ga iTunes nardi vseeno.. Najdeš ga na WINsih tukaj -->
C: Documents and Settings\username\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Jaz se že v n aprej opravičujem, če nisem v pravi temi...
Imam iPhone 4s z 5.1 softwarom in ker ni še jailbraka , kako lahko naredim , da pridem do 5.0.1? Hvala že vnaprej!! _________________ Be a yardstick of quality. Some people aren't used to an environment where excellence is expected. Steve Jobs |
|||||
Če nimas shranjenih SHSH nemoraš nikakor če pa maš pa po tem vodiču:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=21926 _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 36, 37, 38 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |