hehe, pomiri se. potem pa v oglase piši softwaresko odklenjeni.
| iPhone SAM unlock (vsi basebandi in operaterji) | |||||||||||
hehe, pomiri se. potem pa v oglase piši softwaresko odklenjeni.
|
|||||||||||
glej ti ce mas iphone 4s belega se ne pomeni da si glavni ce mi znas pomagat mi pomagi ne pa mi tuki ocitavat kaj pa kako ali pa ne komentiraj...
|
|||||||||||
mislm a si butl al kva?
1. tebe sm klicu za iphona 4, reku si mi 350, sm ti reku uh pa odzdravu. 2. nisi jasnoviden 3. če SAM unlock več ne dela ne krivi mene, krivi sebe, da nisi pokupu 1000 iphonov jih unlocku v 2h dneh, pa zdej prodal. 4. vidm da sm ti stopu na rep, očitno mam prov. 5. zdej se pa pomir predn se razpočiš. |
|||||||||||
heheh ti pa nis resn a ne da ne
|
|||||||||||
če bi prebral začetek, bi vidu da sm ti pomagu.. če nimaš shranjenga unlock ticketa, ne moreš NIČ.
upam da ni ukraden... drgač pa prosim, ni za kej, vedno rad pomagam. |
|||||||||||
ukraden ni ker imam tisto kar bi moral imeti kaksnga unlock ticketa?
|
|||||||||||
to je lockdown folder ki je shranjen v /var/root/library/lockdown
torej k si z SAM aplikacijo odklenu telefon (kar ni več mogoče, ker je apple zakrpu lukno), si shranu ta lockdown folder in ti unlock deluje tud če restoraš telefon na novo. |
|||||||||||
in kako lahko potem sedaj odklenem telefon da ga bom lahko uporabljal z naso kartico
bral sem tudi varijanto da poklices nevem tocno kam in ti posljejo po mailu nekaj in se ti iphone odklene ko ga zopet restoras kako je zdaj s tem in pa hvala tisto do sedaj pa lahko izbrises:) |
|||||||||||
Ali mogoče gdo ve če gre odklenit iphone 4 z gevey sim, je pa na firmware 04,12,01
|
|||||||||||
Restoral sem s custom fw, official odklep pa pomaga samo toliko, da ni potreben ultrasn0w... Aja, No service problem se je popravil s ponovno namestitvijo ipad basebanda. |
|||||||||||
se pravi bi moral namestiti bb od ipada al kako?
|
|||||||||||
lahko potrdim da shranjen lockdown ticket reši lockan telefon.
|
|||||||||||
Berem na hrvaskem forumu, da je danes nekdo odklenil Iphona s SAM postopkom...
|
|||||||||||
A bejž? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||||||
a k ni Aple zablokiral aktivacijo ?
|
|||||||||||
ja kako pa potem meni noce?
|
|||||||||||
.. v tem času mi samo enega ni uspelo odkleniti. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||||||
a bi ga bilo potrebno ponovno v dfu moud in se enkrat jb in nalozit SAM al kako to gre...?
|
|||||||||||
Ja kje si ostal?
SAM je zdej nadgrajen, tko da je še bolj enostaven za uporabo: nobenega SPOOFA več .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||||||
eno vprašanje. Zdej mam 3gsja hrvaškega odklenjen z ultrasnow pa aktiviran s kartico. Če ga odklenem s SAM pa zbrišem ultranos nebo nič bolše ane? To je vse isto je tako?
_________________ Think different! :] |
|||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |