torej iphone je star 1 mesec in ne sprejema klica - na zaslono se ne zgodi nič, tisti ki pa kliče pa mu zvoni normalno.
Ne dobim smsa
če kličem jaz, pa drugemu zvoni, zvoka pa ni (pogovor ni možen)
Kaj je to?
| Iphone 4s ne sprejme klic | |||||
torej iphone je star 1 mesec in ne sprejema klica - na zaslono se ne zgodi nič, tisti ki pa kliče pa mu zvoni normalno.
Ne dobim smsa če kličem jaz, pa drugemu zvoni, zvoka pa ni (pogovor ni možen) Kaj je to? |
|||||
Naredi clean restore set up new
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Za tiste, ki imajo 1 mesec iphone to pomeni?
|
|||||
Priklopiš na računalnik in izbereš opcijo restore. Nato na talefonu izberi "set up as new" in telefon bo ponastavljen na tovarniše nastavitve...
|
|||||
ampak si prej nekam shrani kontakte in ostalo, česar nočeš izgubit. Če clean restore ne bo pomagal, je pa verjetno hardwerska napaka in bo treba na servis.
|
|||||
Kaj če poskusiš z restartom iphona?? Drugače najbolje naredit backup preko itunes in restore po njem povrneš backup in je isto kot pred restorom…
_________________ |
|||||
In po tem, ko povrnes backup, imas spet enako napako, ce je ta softverske narave |
|||||
![]() _________________ |
|||||
Poskusil vse:
restart, sim kartico not pa vn daju, potem sem hotu naredit restore, pa sm na eni strani najdu rešitev. Bedna... vklopt in izklopt je potrebno cellular data http://appletoolbox.com/2011/10/iphone-4-not-receiving-texts-or-incoming-calls-fix/ zdej pa dela. dobil sem vsa sporočila in vse neodgovorjene klice... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |