Shranjevanje "Save Game-a"
|
Jablanator
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 07.05.2011 11:12:20 Shranjevanje "Save Game-a" |
|
Je komu uspelo preko SSH-ja shranit "save game" aplikacije na računalnik, in jo potem po upgrade-u in ponovnem unlocku vrnit nazaj na iPhone s takimi rezultati, kot so bili prej?
Ko skopiram datoteke iz Maca na iPhone mi potem aplikacije na iPhone-u sploh ne odpre (crash)...
What to do?
[iPhone 3GS 4.3.3 Tovarniško zaklenjen]
_________________ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Pivka |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 07.05.2011 11:31:26 |
|
Za to imaš namenske aplikacije, kot so AppBackup ( http://me.srwz.us/iphone/appbackup), AptBackup za backup aplikacij s Cydie ( http://www.iphonehacks.com/2008/09/iphoneaptbackup.html), za to lahko uporabiš tudi PKGBackup( http://www.pragmatixconsulting.com/iphoneApps/User_Guide.html).
Sicer pa, če te prav razumem, si si vse mape aplikacij prekopiral na računalnik in jih hočeš skopirati nazaj na telefon? Poskusi iti po teh navodilih: http://www.funkyspacemonkey.com/howto-save-iphoneipod-touch-games-progress-firmware-updaterestore
|
 |
Jablanator
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 07.05.2011 12:40:28 |
|
aaa ratalo
Predvsem je pomemben tale sestavek:
"Usually games save their data in “Documents”. Some games use another folder which is located in Library/Preferences under /var/mobile/AppLinks/name.of.application . In this case, you must copy all the contents of the Preferences folder except the com.apple.PeoplePicker.plist. file After the restoration, you should transfer all the components from your computer to the iPhone, in the same location."
Hvala.
_________________ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching.
|
 |
Jablanator
Kraj: MS |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 22.02.2012 23:51:20 Re: Shranjevanje "Save Game-a" |
|
Pozdravljeni!
Sem ravnokar restoral iPhone 4 in sem pozabil z pomočjo iExplorerja dol vzet save game za Cut the Rope, Cut the Rope Experiments, Angry Birds, Angry Birds Season, Angry Birds Rio in Where's My Water.
Če kdo ima, bi ga prosil, če bi mi lahko javil in poslal.
Lp
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Logatec |
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 23.02.2012 00:17:22 Re: Shranjevanje "Save Game-a" |
|
FotoModel je napisal/a: | Pozdravljeni!
Sem ravnokar restoral iPhone 4 in sem pozabil z pomočjo iExplorerja dol vzet save game za Cut the Rope, Cut the Rope Experiments, Angry Birds, Angry Birds Season, Angry Birds Rio in Where's My Water.
Če kdo ima, bi ga prosil, če bi mi lahko javil in poslal.
Lp |
kaj pa bi rad da ti pošlje?? 
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 23.02.2012 10:23:20 Re: Shranjevanje "Save Game-a" |
|
prilagam povezavo, kje sem videl kako se to dela in mi je uspevalo, poleg tega pa se slike katere fajle.
http://www.macworld.com/article/156802/2011/01/angry_birds_saved.html
http://www.ifans.com/forums/showthread.php?t=346899
Fajli so pa naslednji:
za angry birdse; +season; +rio (pač vsaka v svoji mapi)
highscores.lua
za cut the rope; +experiments
com.chillingo.cuttheropehd.plist
where's my water
water.db
Uporabljam pa program iExplorer (kot sem že omenil) najde se pa tu:
http://www.macroplant.com/iexplorer/
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 23.02.2012 10:29:31 Re: Shranjevanje "Save Game-a" |
|
Ampak tvojih shranjenih iger nima verjetno nihce... jih imas edino ti, ce si naredil kaksen backup  ...
Tuje shranjene igre nalagat pa se meni osebno zdi cudno  ... Ali imas igrice namescene zato, da se pohvalis pred prijatelji, koliko si ze naredil... ? 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 23.02.2012 10:38:43 Re: Shranjevanje "Save Game-a" |
|
Nikakor zato, da bi se pohvalil, ker ne vidim smisla v tem. Ampak če pogledaš, je to kar dost za odigrat in se mi ravno od začetka ne ljubi igrat, vsaj ne angry birdsev, ker se moreš kr fino namatrat.
Ni pa potrebno, da je moj save game, lahk je od koga drugega tudi, pa dela. Pač iz te mape skopiraš ven, jaz pa not skopiram.
Pač, vprašal sem samo, če bi bil kdo tak dober oz. če je kdo to že sprakticiral, pa da bi lahk teh 6 fajlov poslal.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 23.02.2012 10:40:53 Re: Shranjevanje "Save Game-a" |
|
Mene pa zanima če se da usposobiti posodanljanje med napravami. Torej naredim doma par misij na igri na iPedu.. grem npr. v šolo in od tam naprej nadaljujem na iPhonu.. Se to da?
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 23.02.2012 10:43:45 Re: Shranjevanje "Save Game-a" |
|
FotoModel je napisal/a: | Nikakor zato, da bi se pohvalil, ker ne vidim smisla v tem. Ampak če pogledaš, je to kar dost za odigrat in se mi ravno od začetka ne ljubi igrat, vsaj ne angry birdsev, ker se moreš kr fino namatrat.
Ni pa potrebno, da je moj save game, lahk je od koga drugega tudi, pa dela. Pač iz te mape skopiraš ven, jaz pa not skopiram.
Pač, vprašal sem samo, če bi bil kdo tak dober oz. če je kdo to že sprakticiral, pa da bi lahk teh 6 fajlov poslal. |
Jest sem enkrat probal prenesti iz iPhone-a na iPad... pa ni delovalo... oz. nekaj celo je... ampak samo nekako na pol ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 23.02.2012 13:26:38 Re: Shranjevanje "Save Game-a" |
|
turi je napisal/a: | Mene pa zanima če se da usposobiti posodanljanje med napravami. Torej naredim doma par misij na igri na iPedu.. grem npr. v šolo in od tam naprej nadaljujem na iPhonu.. Se to da? |
Seveda, s pomocjo iFile prekopiras save game na drugo napravo.
Za angry birds dela tudi save game iz iOS na OSX!
@FotoModel, jaz zal nimam vec save game za te igre, bo se menda nasel kateri in ti jih poslal, turi ima podoben problem
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 23.02.2012 13:33:24 Re: Shranjevanje "Save Game-a" |
|
Ja sam to delat veckrat dnevno ni najbolj praktično... Mene zanima kakšna bolj praktična stvar..
|
 |
Jablanator
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 23.02.2012 18:09:40 Re: Shranjevanje "Save Game-a" |
|
Mislim, da zaenkrat druge alternative ni, kot to.
Sem pa prej dobil save game od Cut The Rope in deluje kot mora, čisto nič ne šteka. Vsaj meni ne. 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #14 Objavljeno 23.02.2012 22:17:51 Re: Shranjevanje "Save Game-a" |
|
Uporabi DataDeposit (Cydia). Ti shrani save na dropbox in potem si lahko naložiš na katerokoli napravo.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #15 Objavljeno 23.02.2012 22:34:35 Re: Shranjevanje "Save Game-a" |
|
Oo Super! To sm rabo! Hvala  ))
|
 |