ps: a sem prav zasledil da ga imamo tudi mi kot hrvati? 70 countries?
| 11 Julij torej | |||||
se vam kaj sanja v kolkem casu bi lahko prisel ven soliden hack za unlockat novi 3G iPhone?
ps: a sem prav zasledil da ga imamo tudi mi kot hrvati? 70 countries? |
|||||
ne. Hrvati ja in mi ne
|
|||||
Slovenija je edina v soseščini brez iPhone-a
Unlocka pomoje sploh ne bo treba, al pa bo enako kot je zdej. Apple ta del prenaša na ponudnike mobilne telefonije, sam se ne bo sekiral več |
|||||
ok fak. hrvati ja in mi ne
|
|||||
Če bo julija zunaj, bo cca. avgusta hack zuni (ne prej)
|
|||||
se samo meni zdi al nima spredi kamere za videocall? kaj je zdej to, a se hecamo?
|
|||||
nobene kamere ospredaj mislim da bi to omenili
|
|||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 09:22; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Dragi moji, a pa resnično rabite 3G, še tega ne obvladate do obisti, pa bi že novega odklepali, jailbrake-li in ma, ne vem kaj še vse, ni čudno, da ta posel tako cvete, točno vedo, da bodo močno razgreli človeški pohlep..., če smo čist pošteni, dejte povedat kaj ima novi 3G takega, brez česar sedaj sploh ne morete živeti?
|
|||||
Hja. Na T-2 ne mormo brez novga iPhona
|
|||||
ok, sme malo bolj R kar se tega tiče, samo če boš mogu podpisat pogodbo z operaterjem, kjer ga boš kupu, verjetno več kot enega kosa ne boš mogu dobit ali pač? in kako boš kupu zadevo v zda, če nisi rezident oz. rezident druge tuje države, kjer ga prodajajo? tudi če ga dobiš in ga prodaš naprej, boš še vedno mogu kot primarni kupec plačevat mesečni znesek operaterju kjer si zakupu iphone ali ne?
|
|||||
Neka omejitev koliko telefonov lahko kupi vsak obstaja. Telefon moraš kupit s kartico in ne z gotovino. Telefon aktiviraš šele doma na računalniku s pomočjo iTunesa. Takrat šele aktiviraš svoj račun. Tako, da ni nujno, da ga sploh aktiviraš.
|
|||||
To velja sedaj za sedanji iPhone... za Iphone 3G pa je zadeva malo drugacna...in je ze nekajkrat napisano, da ga ne bos mogel doma aktivirat ampak ga bodo aktivirali na prodajnem mestu... Omejitev pa je odvisna od operaterja in koliko narconiskih razmerji imas lahko sklenjenih... V takem primeru odpade varianta, da bos nosil iPhone za kolege iz Amerike |
|||||
sam to so pogoji za iphone 1.0, ker za 2.0 ga boš mogu baje aktivirat na licu mesta..... |
|||||
No tega pa nisem vedel. Torej bo bolj težko na črno kupovat telefone. Jaz ga itak ne nameravam, saj imam že verzijo 1.0
|
|||||
V Italij bo v prosti prodaj :
8G = 499€ 16G = 569€ Zibri je že ready z ziphone za 2.0, (a še ni ga dal "zunaj") a bo uporabno samo po update na 2.0 na stari iphoni... glede da iphone 3G za malo denarja se ne bo dalo kupiti brez pogodbo.... ciau |
|||||
super. Bom vsaj na starem lahko uporabljal 2.0 verzijo operacijskega sistema
|
|||||
Tuš mobil reklamira Iphone z garancijo
http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_content&task=view&id=116&Itemid=118 |
|||||
Ja, za stari Iphone. Ni pa to nikakor novica. Je že kar dolgo to na voljo... |
|||||
Staro...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |