Parallels 7... 64-bit ali 32-bit Windows? | |||||
Za Bootcamp bom imel verjetno kar 64-bit, za Parallels pa se še odločam, kaj bi bilo najbolj optimalno. Glede na to, da je za 64-bit potrebno 4GB RAMa ali več, me zanima, če se mi sploh splača 64-bit v Parallels? V čem bi pridobil? Verjetno bom nastavil 2-4GB RAM za Parallelse, uporabljati pa ga mislim v glavnem za kakšne slovarje in podobne stvari. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
Glede na to, da gre vse na 64 bitni platformo je seveda normalno da boš dal gor 64 bitne winse, pa tudi če boš razširjal ram ti 32 bitni max podpirajo 3 gb rama _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
seveda pridobiš, aplikacije ki so pisane za 64 os, so hitrejše pa tudi če gredo preko virtualne programske opreme, ki pa zna direktno izkoriščat strojno opremo.... Jaz bi ti priporočil 64 bit sistem..... _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
1 proc ter 2 gb rama za to delo ki si ga opisal.... _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |