| gpc17 je napisal/a: |
| Ni možno. Lahko deliš edino ta internet, ki ga iPhone lovi preko operaterja.. Deliš pa lahko preko usb kabla, bluetootha ali pa preko WiFi hotspota. |
Ah škoda
Hvala za info! =)
| Personal Hotspot, Tethering | |||||
Ah škoda Hvala za info! =) |
|||||
Imam težave s hotspot in sicer je neki problem z DNS.
Povezava od rač win7 (2x) do iphona deluje po usb ali wifi kartica lasnosti vse ok dns in vse vpisano promet teče ni pa naprej povezave na internet. ko dam razišči težave pravi da je nekaj narobe z DNS,. kje je problem kaj dleam narobe..- |
|||||
Windows ne more komunicirati z napravo ali s sredstvom Zaznano (primary DNS server) aja je 4S
|
|||||
evo sem sel na pijaco pridem nazaj se ponovno skonektam na hotspot in vse dela tako da je ta post preko g3 napisan svasta torej je s to stvarjo kom si kom sa je al p ani
|
|||||
Hey nejc tuki, imam iPhone 4S... In na iOS 5 ne najdem funkcije HotSpot
Potem sem opazil da imam pod settings>general>network>cellular data network> "internet tehering" In sem pogledal ostale forume in sem opazil da imajo simobilovi uporabniki že zapolneno to razpredelnico... Kaj pa če imaš mobitel ? Sem probal: APN: internet username: mobitel Password: internet Pa noče delat. Ma kdo kakšno idejo ? |
|||||
imaš prave nastavitve za mobitel...izklopi in ponovni zaženi telefon in preveri če deluje???? _________________ |
|||||
Jaz imam iPhona 4, iOS 5.0.1 in sem pri mobitelu. Hotspot deluje super. Deluje tudi pri T-2 sim kartici
Nastavitve imaš prave tako, da restartaj telefon in bi moralo delat. |
|||||
Sam imam enak problem! Sem v študencu in bi rad shareal internet z macbooka na iPhone. Ker je z vgrajeno opcijo share internet to no-go, me zanima, če ste ugotovili kakšno alternativo?
Pred macom sem imel prenosnik Lenovo in za Windows 7 obstaja program Connectify, ki mi je omogočil deljenje internetne povezave. Ta program sem sedaj poskušal namestit v virtualno mašino, a ima virtualka podporo samo za ethernet omrežne kartice. Ali obstaja kakšen program za maca, ki omogoča deljenje internetne povezave? |
|||||
Meni to še vedno ne deluje, vedno mi javi: "to enable personal hotspot on this account,contact Carrier".
Iphone 4s,kupljen na Simobilu, uporabljam pa Mobitelovo 3G omrežje. Na to temo nisem nič našel, hvala za pomoč |
|||||
imaš vpisane nastavitve operaterja,katereg uporabljaš?? _________________ |
|||||
vse nastavitve vpisane, iz teme "Nastavitve za prenos podatkov VSI operaterji"
|
|||||
operater?? če ne deluje probaj z resetom Network settings...nato ponovno vpiši nastavitve in izklopi in ponovno vklopi napravo _________________ |
|||||
sem napisal v prvem sporočilu,mobitel. bom poizkusil reset nastavitev.
hvala |
|||||
reset network settings,ponovno vpiši tole pod internet tethering
APN: internet Username:mobitel Password:internet ko vpišeš izklopi in ponovno vklopi napravo... _________________ |
|||||
vse nastavitve so bile prav vpisane,res pa da nisem vseh nastavitev izbrisal in ponovno vpisal, no sedaj sem in zadeva deluje. Brezvezna finta:)
Hvala za pomoč! |
|||||
dela pa... to je bistvo
_________________ |
|||||
Sicer sem našel program Personal Hotspot, ki bi naj bil podobno funkcionalen kot Connectify (za Windows), ki je dosegljiv s predhodno registracijo (ali prijavo:)) na Twitter. http://wlanbook.com/personal-hotspot-for-mac-os-download/.
Programa mi v Lionu ni uspelo preizkusit, ker mi ne prepozna admin password. Sklepam pa, da program Personal Hotspot omogoča samo bližnjico do nastavitev Internet Sharinga in dejansko ne bo nič drugače. Ampak vseeno vredno poizkusa, če uporabljate starejši os-x. |
|||||
Evo to je to , preverjeno dela iz maca na ipad preko wifi.
http://www.creativeguise.com/2011/08/02/os-x-lion-makes-internet-sharing-easier-than-before/ _________________ iPhone 13 iPhone 12 mini iPhone Xr iPhone 6 iPhone 6 plus iPhone 5 IPhone 4 Macbook Air 2019 Macbook Air 2014 iPad 2 3g iPad 4 wi-fi IPad 10.2 Apple TV2 iPod touch 4G ipod nano -lunatik pas |
|||||
To ti nič ne pomaga, ker je v študentu internet zaščiten z avtentikacijo in os-x avtomatsko onemogoči shareing interneta. Tako, da bi bilo potrebno poizkusiti s kakšnim drugim programom
|
|||||
če je prek etherneta na "eduroam" ne rabiš nič, vtakneš kabl not pa dela
če je preko wiif rabiš pa tisti certifikat.. wifi-ja prek wifi pa itak ne gre share-at |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |