Ne tole je bv... ne vem zakaj potem sploh ponujajo takšen app, če je narejen izjemno šlampasto... ker do web vmesnika - moj.simobil.si gre bp dostopati...
| Si.info | |||||
Ne tole je bv... ne vem zakaj potem sploh ponujajo takšen app, če je narejen izjemno šlampasto... ker do web vmesnika - moj.simobil.si gre bp dostopati...
|
|||||
zato ker je niso naredili pri mobitelu |
|||||
Res je.. Hvala bogu da sem na mobitelu haha :LOOOL: |
|||||
Hvala bogu, da mi še do zdaj ni uspelo zrihtati dostopa do moj simobil. Razlog? Mam internet paket na Simobilu za ipada, nimam pa si kam poslat SMS da bi prebral aktivacijsko kodo... Sorry, to je bedarija s strani Simobila. Naj prej to stvar popravjo, potem pa bom sprobal aplikacijo |
|||||
Stopi do njihovega centra pa bodo (boste) uredili
|
|||||
Ta beden app spet ne dela...
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Standard, zadnje čase :bonk:
|
|||||
že res dolgo ne dela kot bi bilo treba. :bonk:
|
|||||
Tehnične težave
|
|||||
:bravo:
_________________ |
|||||
Jst ne razumem, kako lahko tko simple applikacija ne dela? Ne rečem, da bi bila applikacija ne-vem-kaj, tko gre pa res samo za pregled porabe ..
đizes krajst! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Jaz mislim, da delajo development na live produkcijskem strežniku.. Ampak gre samo za ugibanje.
|
|||||
Bi bilo super, če bi se več ljudi pritoževalo... jaz jim občasno napišem na twitter kadar ne dela, 1x sva bila celo 2!
|
|||||
Mene pa zanima če kdo ve zakaj mi na aplikaciji na samsungu noče pokazat koliko minut mam še koliko smsov,koliko prenosa ampak mi kaže samo poraba v eur imam pa paket preprosto zame ki so mi ga danes aktivirali,na njihovi strani pa tudi če kliknem števec porabe piše podatki v tem trenutku niso na voljo.osveženo stanje lahko pogledate kasneje.(to mi že piše od zjutraj)
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
A še komu ne resitira podatkov ob menjavi meseca? Meni še recimo vedno kaže prenos in klice enako kot ob koncu aprila.
![]() |
|||||
Resetira se takrat, ko imas obracunski interval...
|
|||||
OK, hvala za info. Sem mislo da bo enako kot je blo pri Mobitelu, ko se mi je s prvim resitiralo.
|
|||||
Tudi ori Mobitelu je pomoje enako... Mogoce si imel ori Mobitelu obracunski interval prvega v mesecu...
|
|||||
Če se ne motim, imajo pri Mobitelu vsi 1. v mesecu.
|
|||||
.. še komu danes ne dela?
Meni napiše, da ni povezave? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |