Winampu podoben program na OSX | |||||||
Zanima me ali obstaja poleg iTunes kaksen podoben program Winampu. Rad bi sicer da je iskanje glasbe in urejanje playlist tako enostavno kot na winampu. Mogoce na itunes je ampak se še nisem povsem navadil. Istočasno pa bi rad, da med posameznimi pesmimi ne bi bilo prehoda tistih par sekund ampak bi preslo iz ene kar v drugo pesem. Hvala, lp. |
|||||||
|
|||||||
Ne bi se strnijal. Posbej, če gledaš iTunes pod stališčem nekega audiofila, ki občasno rad vključi katerega izmed neštetih vtičnikov za WinAmp in zraven, recimo, uporabi tako osnovno funkcijo, kot je nastavljanje skozi kateri audio izhod naj potuje iTunes glasba. Jaz tudi iščem alternativo. Če kdo kaj najd,e naj se javi. Še posebej, kar se vtičnikov tiče. |
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
Sussi dalec od tega, da je iTunes zamenjava za winamp.. iTunes je recimo podoben kaksnem wmp... |
|||||||
Winampa pa od verzije 3.0 naprej nisem več uporabljal (ker mi je postal preveč bloatware). |
|||||||
Hmm, ce isces kaj s stalisca audiofila, potem sklepam, da imas tudi kaksen eksterni DAC. A ne? Skratka, za audiofilski pristop k poslusanju, imas na Mac-u veliko opcij: * Pure Music (placljivo; se integrira z iTunes) * Amarra (placljivo; se integrira z iTunes) Imas pa nekaj zastonjskih, ki pa niso tako lepo integrirane z iTunes: AyreWave |
|||||||
Ima kar nekaj uporabnih plugin'-ov s katerimi lahko zadevo naštimaš po svojem okusu. |
|||||||
Da še dodam: http://nomitsu-kronos.hd.free.fr/download.php?file=mmfix S temle patchom pa ti več play/pause tipka ne odpre Itunes in lahko čist normalno uporabjaš vse medijske tipke za Cog ali pa Play. |
|||||||
kaj me moti pri itunes.. glazbo imam na time capsule in pol ko jo dodam mi jo copira na macbook disk.. trenutno najbolj podoben winampu je VOX.. |
|||||||
vidiš ko zadeve ne znaš nastaviti, lahko izbiraš v itunsih kje boš imel knjižnico z musko in takrat ti ne kopira in ti pusti musko kjer jo imaš. _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
Stopi malo iz svojega super duper visokega ega pa mu mogoče namigni kje v nastavitvah, lahko pa glede na svojo visoko poznavanje tehnologij prilepil celo screenshot. Velja tudi za druge, ki smetijo v stilu pametnjakovičev, ki držijo informacije zase in jih niso pripravljeni delit. Ne ne vem kje se nastavi zato nisem napisal. |
|||||||
|
|||||||
no če bi pogledal samo v nastavitve pa zadnji tab bi ti bilo vse jasno in prosim poglej koliko pomoči nudimo nekateri tuki na forumu in ti bo predzadnji odstavek, ki si ga napisal čisto mimo hodil.... _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||||
=) mnja, sem na hiterco prej leto skoz in sem gledal kje naj klukico naredim, ne pa odkljukam.. tako da ja, zdaj mi je ratalo.. sussi spet hvala, zaradi takih kot si ti,nekateri ( 16let sem bil na windowsih) še imamo upanje da ostanemo na macu.. |
|||||||
Še zadnji na to temo. Zapis se je nanašal izključno na tiste, ki se oglašujejo s pametovanjem demonstriranim zgoraj. Za vse ostale, ki se trudite pomagat ni kaj za dodat, razen velike pohvale za nesebično pomoč skupnosti. |
|||||||
Zdaj prenesem v iTunse samo urejene zadeve in sproti brišem odvečno šaro. V bistvu tko, kot je po defaultu nastavljeno. Za backup pa skrbi Time Machine. Še najudobnejša varianta po mojem mnenju. |
|||||||
« Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | Kontakt Domov Na vrh strani |