Jabuk
Problemi z iPhoni 4s ali dlakocepstvo?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.11.2011 13:09:45
Problemi z iPhoni 4s ali dlakocepstvo?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem v vrsti čakanja pri Simobilu in si medtem krajšam čas z brskanjem po raznih iPhone forumih in mnenjih in izkušnjah uporabnikov oz. lastnikov iPhone 4s. Nemalokrat sem zasledil, da se še kar nekaj uporabnikov pritožuje na nenormalen zvok vibratorja, ki ga težko prenašajo. Po menjavah, ki so sledile zaradi tega, je bilo pri nekaterih boljše, pri nekaterih pa celo slabše, ko so menjali telefone, so poleg tega dobili še modele z izrazito rumeno barvo zaslona. Prebral sem tudi, da Apple v nove modele telefona vgrajuje nove modele vibracijskega motorčka, tista močna rezonanca pa se baje utiša, če se prime določeno mesto.
Včasi si ob vsem tem pisanju mislim, da bi marsikdo, tudi jaz mirneje spal, če bi enostavno uporabljal telefon in manj čital razne forume...

Kaj mislite o tem vi, vrli uporabniki našega foruma? Rolling Eyes
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 13.11.2011 15:59:03
jaz ga uporabljam zdaj že več kot 3 tedne in nisem opazil nič od zgoraj naštetega. Niti noben drug uporabnik foruma se ni pritoževal da bi njegov 4S kazal te simptome. Je pa čisto mogoče da se vmes najde kak ki ima kakšno napako, zato pa imaš garancijo. Brez veze se je zdaj sekirat zaradi tega. Ko ga boš dobil boš takoj videl če vse štima.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 13.11.2011 16:06:12
Enako je bilo z ipad 2... Ko sem cakal na njega sem prebral, da ima polno napak... Moj nima nobene, dela super. Zagotovo se pa je pri komu pojavil kaksen problem tako pri ipadu kot iphonu, vendar pomojem ce pogledamo procentualno je teh napak zelo malo... Tako da ne se sekirat Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 13.11.2011 17:25:22
Vajine besede v iBožja ušesa... :thumbsup:
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani