ma JB pa maš zastonj :bravo: :bravo:
Admin: dodana anketa.
| JB vs neJB | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
ma JB pa maš zastonj :bravo: :bravo:
Admin: dodana anketa. |
K sreci aplikacije niso tako drage, da si ne bi mogel privosciti ene ali pa petih placljivih na mesec. Kaksna kavica ali pivo manj, pa si na istem. Bolje to, kot nenehno ugonabljanje z jailbreaki. Mojih 5 centov.
|
JB ti ponuja še vrsto drugih ugodnosti. Ena izmed teh je na srečo oz. žalost tudi brezplačno nalaganje applikacij.
|
Edino, kar se je meni zdelo res uporabnega, je SBSettings. Ampak se vedno ne toliko, da bi ga jailbreakal.
|
+1 Lp Primoz _________________ ![]() |
+3G unrestricted + ..... dosti je takšnih dodatkov |
Tudi jaz sem podobnega mnenja... Sem pa ze tako dolgo brez JB (skoraj dve leti), da tudi SBSettings ne pogresam vec... |
Se podpišem pod Jest-ov post, samo da jaz ne uporabljam jailbreaka od konca avgusta in sem bolj zadovoljen. To da ni sbs settingsov pa se tud sprijazneš.
|
Jaz pa komaj čakam, da pride še končni rednsn0w JB, da si dam dol navigona(ker kreten daje 90€ zato je res :bonk: ), pa še te "tahude" špile narejene za 4S, ki so po 5-10€ :bravo: :bravo:
|
Akcijska cena je bila 44,90€, Sygic EU sem pa dobil za nagrado kot se par folka tukaj na forumu...pa vecina iger in aplikacij cakam, da majo kako akcijo po 0,79€ ali nekje do 1,59€... Lp Primoz _________________ ![]() |
Tudi sam sem ze lep lep cas brez JB-ka... Super se mi zdi to, da ni problemov z nadgradnjo, sam telefon je precej bolj varen (mu zaupam), pa se vsi appi se mi po nadgradnji super lepo sinhronizirajo. Za vse skupaj (brez navi) zapravis cca. 30€ (+\-), za tiste malo drazje pac pocakas na kaksno znizanje pa je... Sploh pa je kul, ker so doma 3 iOs naprave in pac na vseh isti account... Torej appi za 3(!) naprave... Ne vem, nic ne pogresam... Edina razlika je ta, da je precej manj tezav V glavnem priporocam... Seveda pa je delez JBkanih obcutno visji, kot tistih brez... Vsi bi kradli aplikacije (govorim za vecino vrstnikov). Problem je predvsem v miselnosti... Pomoje se da to za naslednje generacije spremeniti.... Upam in mislim, da se tudi bo... |
Če bi Apple dodal v svoj iOS naslednje funkcije, morda velika večina uporabnikov sploh ne bi JB svoje iNapravice:
- sbsettings (bližnjice za wlan, 3g, letalski način, seznoz za svetlobo..urejaš ko poblečeš dol notification center) - videoklicanje prek 3G omrežja in na vse naprave (tudi Nokia, Samsung...) in ne samo na iOS naprave - pošiljanje vseh datotek (slik, kontaktov, filmčkov, glasbe, melodij zvonenja) na vse ostale telefone (Nokia, Samsung...) - youtube v HQ preko 3G omrežja To je to Kar se tiče raznih dragih navigacijskih programov, ki so med dražjimi (igo, tomtom, navigon..) pa je žal tako, da imajo redkokdaj znižanja in še ko imajo znižanja so ta ponavadi v povprečju do 30% znižana. Imaš pa seveda še ostale druge navigacije, ki so občutno bolj prijazne za žep uporabnika. |
Tole se ne bo nikoli zgodilo, razen kontaktov mogoce. Bljiznice/widgeti bodo pa sigurno v prihodnjih verzijah iOS..kljub temu, da bi to lahko naredili ze vsaj dve leti nazaj. |
Seveda se ne bo, in prav je tako!
|
NeJB + krekane aplikacije
Drugače pa tudi jaz že dolgo nimam jb.. Čeprav včasih je tak trenutek da bi ga res rabil.. Ampak v večini pač ne.. Mora pa vsak probat kaj mu bolj odgovarja.. |
Vidiš to je pa najača možnost, samo nočeš "šharat" zastonj drugim :bonk: |
Malo Google-anja... in se najde
|
Jap + iReSign |
Tut drugje po netu ni zaston
|
Pirati s Hribov
|
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |