wiiiii
več tukaj
| Razer Deathadder MAC OS!!! | |||||||
Pa smo dočakali
wiiiii več tukaj |
|||||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 09:07; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
...
|||||||
...
|||||||
Ena mal neumesna. A ni to gamerska mis? Mislim kaj ti bo to na Macu
|
|||||||
sej igrce so tud na macu
|
|||||||
Dosti iger pravzaprav... Recimo farcry,callofduty,quake 3 .... |
|||||||
Ko sem imel še PC-ja sem rad kakšno streljačino odigral (tako single player kot multiplayer) ampak nikoli nisem čutil potrebe po takšni miški. Je pa res da nisem nikoli poizkusil kaj takšnega. Kaj je res takšna razlika? |
|||||||
Je je .. Boljši oprijem, boljša občutljivost in natančnost... lp |
|||||||
Vse našteto ne more biti kos izjemnim HeadShot Skillom
Dosti igral CS, kolega imel najboljšo miško, podlago za 150eu, neke gele za lažje drsenje itd. pa sm ga z navadno zicno opticno nasekou Je pa res da je mene drug kolega z staro kroglicno pelou scat po celi crti Zame je miska, da ne steka, ma dobro baterijo, pa da se dobro roki prilega, da je trpezna... |
|||||||
No sej itak ja |
|||||||
...
|||||||
Mighty mouse je pa pomoje najslabsa miska kar sm jih kdar imel,
zdej se na njej nabira samo prah |
|||||||
jest mam tud razer copperhead lahko samo hvalim
|
|||||||
Malo hecno je gamerska miška na Macu. Drugače pa je copperhead ena bolj groznih mišk, ki sem jo kdaj držal. Sama oblika je meni zelo neprijetna za držat. Po obliki ne grem od logitech MX1000 - ki jo imam že ene 3 leta - sedaj tudi na Macu. DeathAder pa je že malo boljša čeprav še vedno ni odlična. Sploh pa po obliki. Res pa je, da imam pri miši rad brezžičnost.
|
|||||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 09:08; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
ja jest sem levičar tako da so mi razerjeve miške kot ulite
|
|||||||
Jaz sem tudi levičar samo miša držim z desno. Sicer ga včasih zagrabim z levo pa nimam nobenih problemov.
|
|||||||
Pa predvidevam da je razlika z MM očitna v vodljivosti in natančnoti ker meni že moja MM počasi presega vse kar je dobrega na njej je ličnost in da paše mojemu iMacu...?
|
|||||||
Togrizek, ogledujem si tvojo tipkovnico. Kaj ti olajšajo barve?
Pozdrav, Miran |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |