| Čiščenje iPhone-a | |||||||||
Kako čistite prah z iPhona 4? Nabira se med črnim predelom in kovinskim (med robom ekrana ter antene).
![]() _________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year! |
|||||||||
Jz mam doma kompresor pa kr mal pihnem vsake tok časa pa gre lepo vse vn
Ampak nežno!!! |
|||||||||
mene zanim pa predvsem pri mrežici na mikrofonu in zvočniku??tudi jaz na kompresor vendar se bojim da nebo kaj narobe... |
|||||||||
vzameš vatirano palčko in jo pomočiš v alkohol, potem pa lepo očistiš zvočnik in mikrofon...
jaz to delam vsak mesec |
|||||||||
Aja, pa ne more nič škodovati alkohol??
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||||||
Če boš dovolj previden, da ti ne kapne delček alkohola v sam aparat, ne bi smelo biti težav.
|
|||||||||
ma ja več alternativ imam samo z vatirano palčko ne pobere dosti ali pa ne znam |
|||||||||
vedno ga imam v etuiji pa nimam s tem problemov
|
|||||||||
tudi jaz ga imam v etuiju ampak se nabere.... tko da....imaš pač čudežni etui |
|||||||||
Da ne odpiram nove teme, bi sam uprašal s čim bi najlaže spucl zaslon iphona, in sicer sem gor nalepu eno f. folijo, in mi je ostal ves lim gor. Nekij sem probaval z razkužilom za roke (alkoholnim), nekij je šlo gor, sam vse pa ne čist.
|
|||||||||
Pa ne menda tista folija, k si jo meni prodal ?!?!
|
|||||||||
|
|||||||||
|
|||||||||
Nene |
|||||||||
Dela ko sus !
|
|||||||||
Aja, supr pol, jst sm pa uno tadrugo folijo provou na svojga dat, ne dela, to da sm mogu spet izrezat vn :S |
|||||||||
Dober večer.
Imam eno vprašanje ki nikjer nisem našel odgovora, no lastim si iPhone 4 in na robivih se mi je nabrala "smet" zanimam me kako vi to sčistite ... Prosim za odgovore. |
|||||||||
Vem točno kaj te moti .. Rešitev? Malo daljši noht na palcu in potem lepo potegneš po robu in gre umazanija ven (na iphone-u namreč)
EDIT: o tem smo že pisali, zato sem ti združil temo. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||||
Vzameš en mehak čopič pa pobrišeš.. not a big deal..
|
|||||||||
copic res deluje ! hvala za odgovore !
|
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |