bo ta dovolj?
http://trgovina.ispot.si/artikel/3040-macbook-pro-13-dual-core-i5-2-3ghz-4gb-320gb-intel-hd-3000-sd-cr-kb?cat=2520
+da dokupim ssd...
| Računalnik za študij | |||||
bo ta dovolj?
http://trgovina.ispot.si/artikel/3040-macbook-pro-13-dual-core-i5-2-3ghz-4gb-320gb-intel-hd-3000-sd-cr-kb?cat=2520 +da dokupim ssd... |
|||||
SSD pa to bi bila dobra kombinacija, pokliči jih pa povprašaj, če ti oni naredijo to, ker sam bi bol težko.
|
|||||
Samo za info na ebayu ga dobiš s poštnino za 1000 eur, novega zapakiranega.. Pač nima slo tipkovnice
|
|||||
V kolikšnem času mislite da bodo kaj padle cene ssd diskov na eno normalno ceno? ker res manjka sam še ssd, da bi laufal tko kot se šika
|
|||||
Ki te? m. |
|||||
|
|||||
|
|||||
Je pa res okrog 1.000.
m. |
|||||
je pa ornk tema _________________ Lp Simon |
|||||
evo so že dol, hudo
_________________ Lp Simon |
|||||
bi bolj pasala tale smoško
_________________ Lp Simon |
|||||
Zakaj pa nebi mogel sam tega naredit? ni tu tako kot pri navadnem macbooku, kjer sem lahko sam zamenjal disk iz 250 na 500 gb?
|
|||||
bi mogoče bilo pametno počakat na novi macbook pro? kaj bodo sploh spremenili?
|
|||||
Kupi že enkrat tega novega MBAja 13" za 1300 al koliko že pride..
Saj si že na začetku sam rekel da rabiš točno to kar MBA ponuja, tko da mislim da nimaš nič zgubit s tem in da boš zelo zadovoljen. Sploh pa zato ker ti tanovi s sandybridge procesorji trgajo gate in so tud primerljivi z najboljšimi lanskimi MBPji!!! LINK Na nove MBP je pa brezveze čakat, ker verjetno še ne bodo tako kmalu, razen če se ti da par mescov čakat - oktober/november bi rekel (men se ne da - tudi sam kupujem za študij trenutno, sicer MBP ker bo to moj primarni računalnik, in bom rabil za CAD programe in podobno) _________________ MacBook Pro 15" |
|||||
ja glej, jaz bom tudi mel za cad in podobno. Sprašujem, ker se nikoli nisem poglabljal v strojno opremo in se raje prepričam, preden dam 1500€ za računalnik, na katerem obstaja možnost, da sploh nebo delovalo programje, ki ga v šoli potrebujem
|
|||||
Če je tistemu; ki je prej govoril o nekem Acerju, dovolj za faks, potem ne vidim problema.
Drugače pa maš dobr PC na katerem bo ziher delovalo Sicer nisem sam probaval ampak mislim da je Air dovolj močen za take programe - itak pa kakšnega bolj zahtevnega projekta verjetno ne boš na tako majhnem ekranu delal.. no nevem _________________ MacBook Pro 15" |
|||||
Berem temo; in vidim, da nima nobeden pojma sploh kaj je študij strojništva in kaj zahteva od računalnika.
Kot prvo: CAD programi so zelo grafično in spominsko požrešni - lahko ga čisto primerjamo s Photo Shopom. Kot drugo: ZA MACA NI CAD programov!!! (Z izjemo AutoCad-a). 3D modelirniki, kot so Catia, SolidWorks, ProE, Inventor je potrebno gnati v Winsih, tako, da ne pokat neumnosti "je Mac bolj stabilen" -če so winsi gor je že katastrofa. V službi delam na PC-ju 16Gb RAM-a, 4GB grafična in i5 procesor, pa se še zatakne kaj. Doma imam pa iMac 27, 12Gb RAM, i5 - ter imam bootcamp, da lahko delam. Razlika se že vidi, ker imam slabšo grafično... Upam, da je kevin92 kupil quad procesor... Toliko od mene. Ostali, ki ne poznajo stvari naj se raje v bodoče zadržijo. _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
mene itak fascinira kako obupano ljudje sprašujejo "če je MBA po performancu podoben"
če hočeš performance si kupiš računalnik ne pa šminko, MBA = Šminka. MBP 15" ta hud je danes 2x boljši od najboljšega MBA... MBA ima prispajkan ram, pa še to je top 4GB. tanov MBP 15" nese 16GB rama... zadnič sem videl enga quada z SSDjem in 16GB ram. čeljust do tal, poje mojega Mac Proja za zajtrk. (dokelr ne bom mel 4x ssd v mac proju )_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |