Jabuk
Jailbreakan iphone -> restore v non jailbreakan
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 19.07.2011 21:05:17
Jailbreakan iphone -> restore v non jailbreakan
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Torej dobil sem nov iphone 4 (dejansko nov, serijska se začne z J9... proservis), ker sem imel zelen flek na kameri in pa tisto znano težavo z home buttonom.

Zdaj pa je situacija takšna, nekako sem se odločil da telefona nebom jailbreakal, ker imam dovolj tistega štekanja, občasnega zmrzovanja... če bi to želel bi kupil telefon z Androidom Very Happy

Naredil sem restore from backup, ampak se telefon malo čudno obnaša, včasih malo zašteka (res malo, ampak opazno), včasih ko zalavfaš Phone, se ikonice spodaj za Contacts, favorites itd. prikažejo kakšne pol sekunde kasneje kot ostalo itd... skratka, sklepam, da je to posledica jailbreaka.

Kako naredim restore in pa set as new iphone da ne bom izgubil podatkov (smsi predvsem me skrbijo, kontakte lahko syncam z outlookom, maile in notese tudi) in pa aplikacij (tiste katere so bile prek installousa naložene pač jebiga)?

na applovi strani sem našel za smse predlog da jih copy/pastaš v notes Very Happy , ampak ta je malo bosa za par k smsov, gotovo obstaja še kakšen drug način ohranitve?

Na kaj je še treba biti pazljiv?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 19.07.2011 21:09:26
maš kr nekaj aplikacij na voljo kako shraniš vse kontakte,sms-e,...

primer: http://www.ecamm.com/mac/phoneview/
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 19.07.2011 21:49:25
nismo se razumeli... S tem softwareom jih ne moreš spravit več nazaj na telefon v takšni obliki kot so, nebi jih pa rad izgubil...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 19.07.2011 23:35:21
Brez jailbreaka lahko odpišeš druge varjante. SMS-ov ne moreš backupirat, ne da bi backupiral in nazaj naložil cel sistem.

Tiste ikonce v aplikaciji Phone pa se ti verjetno prikažejo samo takrat, ko aplikacijo po vklopu telefona prvič zaganjaš oz. ta še ni v RAM pomnilniku. Ko aplikacijo drugič, tretjič zaženeš, se to ne bi smelo več dogajati.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 20.07.2011 00:27:35
http://www.mydigitallife.info/how-to-restore-sms-text-messages-only-to-iphone-itunes-without-jailbreak/

je to že kdo probal?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani