Ipod jailbreak problem | |||
Torej pred nekaj dnevi sem jailbreakal svoj ipod vse je bilo vredu nakar sem naredil restore. Vse je normalno delovalo nakar hočem danes še enkrat jailbreakat ipoda, restoram in začnem z jailbreakom(redsn0w) ko se proces konča se mi namesto reseta ipoda(kot je bilo po prvem JB-ju) pokaže naj ipoda priklopim v ituns-e, to sem naredil nato pa mi piše "itunes has detected an ipod in recovery mode. You must restore this ipod before it can be used with itunes" zato sem ga restoral in naložil iz backupa. Poskusil z jailbreakom še enkrat pa se je zgodilo isto, zato sem ga restoral na set up as new ipod in poskusil še enkrat in bilo je enako. aja pa medtem ko sem jaz čaral z mojim ipodom sem sestri jailbreakal njenega ipoda(z istim JBjem istim PCjem istimi itunsi...) in vse je teklokot mora LP |
|||
![]() |
|||
LP |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() Priporočam ti da to vse opraviš na drugem računalniku. Prvo najnovejši iTunesi. Potem restore preko iTunesov in lepo set up as new iPod. Potem pa zadnjo verzijo redsn0wa - rc 19 in pa ipsw na začetku zbereš in potem slediš korakom. Če se odpira iTunes medtem ga ignoriraj. Če imaš win7 ali pa visto in če ne bo šlo po tem postopku probaj redsn0w zagnati v kompatibilnem načinu z xp sp3 ... |
|||
![]() |
|||
res mam zelo zabasan PC bom poskusil na prenosnem ampak še vedno ne razumem kako je lahko delovalo na drugem ipodu pri katerem je edina razlika da je 8gb |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
_________________ metrodusa.blogspot.com |
|||
![]() |
|||
Hvala za odgovore LP |