Jabuk
Hladilna pasta
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 28.06.2011 23:12:21
Hladilna pasta
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Katero hladilno pasto priporočate oz. katera naj bi bila najbolj primerna za imaca? Očitno sem jaz še eden tistih, ki ima na iMacu Core 3 Duo 24 in NVIDIO težavo s pregrevanjem in posledično "sesuto" sliko na displeju.

Sicer so mi danes na FMCju rekli, da je grafika fuč, da je potrebno zamenjat logic board, ampak glej ga zlomka...

Sem dal imaca pod klimo na 19 stopinj za pol urce in mašina se mi brez problema postavi... Čudežno mi je začel delat tud DVD, ki naj bi mi že pred letom umrčkou Smile Ni mi jasno kaj se je zgodilo, ampak zdej mi dela, juhu...

Sicer se mi je bokyto ponudil, da mi res lepo poservisira mašino in res poceni, a bom dal to naredit bratu... jaz pa moram zrihtat pasto...

Kaj predlagate oz. ali imate kakšne izkušnje kaj se ne splača in kaj ne splača kupit?

Za overklokanje na forumih predlagajo IC7 diamond, OCZ Freeze, in AC MX-2, bi bilo to dobro za imaca z 2.16 Ghz Core 2 Duo procom in NVIDIA GeForce 7200 GT grafiko?

A.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 28.06.2011 23:17:51
Vzami OCZ Freeze je zelo v redu samo pazi, da ne boš mazal po kontaktih čipov, ker je pasta tudi prevodna ne samo termično ampak tudi drugače, ker je srebro v pasti in to posledično prevaja el. tok.! Preden mažeš dobro očisti obe površini.
LP
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 28.06.2011 23:20:20
pa na tenko namaži.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 28.06.2011 23:27:57
Ravno o tej pasti berem in jo res pohvalijo. Se bo(m) drzal obeh napotkov, hvala obema. Zdej pa v akcijo, da jo takoj najdem v spletnih stacunah in narocim.

Nasel na http://www.solo.si/racunalnitvo-10087/racunalniske-komponente-10088/procesorji-10116/termalne-paste/ocz-freeze-extreme-termalna-pasta-3g/index.html
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani