Kakor sem bral na internetu, pravijo, da je vseeno, bi se pa rad 100% prepričal, če je res tako, ker ne vem, čemu potem sploh služi tisti gumbek, če ne taki uporabi...
| iPhone in "eject" gumbek v iTunes | |||
Do sedaj sem vedno, preden sem iPhone izklopil iz napajanja preko MBP-ja, pritisnil gumbek "eject" v iTunes in šele potem odklopil telefon, pa me zanima, ali je to sploh potrebno?
Kakor sem bral na internetu, pravijo, da je vseeno, bi se pa rad 100% prepričal, če je res tako, ker ne vem, čemu potem sploh služi tisti gumbek, če ne taki uporabi... _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||
Po mojem zato, da ti varno prekine procese, v primeru kakršnega koli pretakanja podatkov, kopiranja, sinhroniziranja ipd. Drugače pa poglej iz druge plati, kaj pa če iTunes-ov sploh nimaš odprtih? Po mojem sploh ni treba, jaz sem ta gumb morda 1(pa še to iz radovednosti) stisnil v 4-ih letih uporabe iNaprav
PS (moja 500. objava) |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |