ipod touch 1...se mi ne prižge..probam restore mode ...DFU..probam restorat na compu..usee sm že probal..in se mi ne prižge...mogoče lahko kdo pomaga..
| Ipod touch se ne prižge.. | |||||
ipod touch 1...se mi ne prižge..probam restore mode ...DFU..probam restorat na compu..usee sm že probal..in se mi ne prižge...mogoče lahko kdo pomaga..
|
|||||
ja ne vem kaj si počeu znjim, če si ga slučajno jailbrejkav za narobnim jailbreakom si verjetno zbrisau ali spremeniu programske datoteke v io-su in se ne bo pržgou dokler ne boš naložu nouga kar boš pa težko (skor nemogoče) naredu sam tko da ga nes na servis
|
|||||
hh..vem jst to usee..sam kot sm napisal ...dam kabel not dam v dfu ..kar kol nardim nič.. dam restor pol na kompu pa ne reagira..provzaprov reagra ko stisnem restore..ampak samo vrže error 1600
|
|||||
ja no sej kot sm reku na restor pa ne odreagira ker ta ukaz ne more posegat ali pa rezveljavt posegou u ios
|
|||||
poskusi prklopt ipod u itunes drži 10 sekund home + power pol pa spust power pa drž še home deset sekund in pust da ga itunes prepozna
|
|||||
ne pomaga...
|
|||||
pol pa probi še to odklopi kabel iz compa in drž home + power 10 sekund potem spusti oba in ga poizkusi ponovno prižgat
upam da bo delalo |
|||||
ne pomaga....kot da mrtumu govoriš..
|
|||||
pol ti pa jest lohk sa še to svetujem da ga nes na servis
sorry |
|||||
ja očitno bom mogu..če mi noben ne zna pomagat..ga bom mogu..hvala useen PERO#10
|
|||||
Imaš zadnji iTunes?
Nalagaš zadnjo in URADNO verzijo firmwarea? Si probal na različnih računalnikih? Si probal z različnimi kabli? Če je odgovor na vsa zgornja vprašanja DA, potem je HW napaka (mogoče baterija, mogoče kaj drugega). |
|||||
itunes je zadnji..firmware zadnji 3.1.3..(ipod 1g)..na različnih compih sem sprobal..z različnimi kabli pa nisem probal..
|
|||||
ne vem ali še nisi razbral iz pogovora *mikrohard je on jailbrejkau ipod z za njegov operacijski nezdružljivim jailbrejkom, zato je definitivno po mojem mnenju okvara v ios-u
|
|||||
ja sej zato bi ga pa restoru..drugače pa ja..ipod je bil jailbrekan z napačnim jailbreakom..ampak bi potem mogu lepo restorat..da bi naložil pomanljive datoteke ki so se mogoče zbrisale u iOS..??..upam d mam prov..
|
|||||
Tudi, če je jailbreak zafuran, bi ga moral DFU restore na uradni firmware rešiti.
|
|||||
ker so po mojem mnenju izbrisane napačne datoteke restor nima nobene učinkovitisti |
|||||
Ma ti lahko pobrišeš celoten sistem pa ti ga bo DFU restore nazaj postavil.... DFU je recovery sistem, ki je ločen od iOS-a... ravno za take primere.
|
|||||
mikrohard*..eno vprašanje..a DFU mode se dela 10 sec home in power potem pa home..ampak to z kablom ..al ga daš potem noter..
|
|||||
Pogooglaj, kako se not pride. Bistvo je, da je UGASNJEN zaslon, računalnik ti pa napravo zazna v recovery načinu.
|
|||||
kabel more bit v iPodu
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |