Mene pa zanima katere programe uporabljate za maile?
Mail od appla? Outlook 2011...?
Kakšne izkušnje imate...
| Kateri program za maile | |||||
Mene pa zanima katere programe uporabljate za maile?
Mail od appla? Outlook 2011...? Kakšne izkušnje imate... |
|||||
applov mail je čisto dovolj
|
|||||
tudi jaz sem istega mnenja |
|||||
Tud meni je zadostoval...čist enostavno. Zaj pa malo gledal tale outlook, če se mu splača posvetit kakšno minutko...
Nazadnje urejal/a Deko Tor 31. Maj 2011 11:45; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Zadovoljen z Mailom.
|
|||||
Jaz mam SparrowMail App in meni je fantasticen se posebaj zato ker imam vse maile preko GoogleApps for Business. Od Appla Mail.app mi nikoli ni dobro delal z GoogleApps pa sem imel vse nastavljeno po njihovih navodilih.
LP, Miha |
|||||
Za osebni mail imam applov mail, za društvo pa outlook 2011 - moti me ker ne zna grupirati mailov po senderjih, tako kot v winsih ...ali pa jaz to ne znam? _________________ Back To The Jabuk |
|||||
thunderbird, dela vse OK tako kot mora.
|
|||||
|
|||||
+1 _________________ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching. |
|||||
mene načeloma moti pri mailu sam to, da včasih kar zapeče slike notri, pa četudi dam windows friendly attachment.
aja pa sevda da če si dam sliko v podpis (npr. logotip) ga noben ne vidi.. dobijo tist X.. govorim o win ussserjih ki imajo itak večino. drugač je pa OK. Predvsem sam zelo veliko uporabljam search v mailu in deluje res vrhunsko. Zdej pa ne vem ali je mail tok dober odjemalec al je OSX tak zakon |
|||||
Mail prihaja v Lion-u PRENOVLJEN in vam bo všeč
Vmesnik je nov: meni osebno zelo kul _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Res je carski... |
|||||
Apple mail + dodatki npr.: http://www.macnewsonline.com/wp/the-ultimate-mac-add-ons-list/
|
|||||
Za osebni mail imam applov mail, za društvo pa outlook 2011 - moti me ker ne zna grupirati mailov po senderjih, tako kot v winsih ...ali pa jaz to ne znam?[/quote]
Na vrhu inbox-a (v odseku kjer so maili) imaš Arrange by: No sam uporabljam Outlook 2011, ker najbolje dela z Exchange (v kompletu). LP _________________ MacPro 2x2,8-20Gb-256SSD-2TbRaid-1Tb, iMac 27 i5 (SSD+HDD), 12Gb. MacBookPro Retina-15-i7-2,5-16Gb-512Gb, iPad 3 64Gb, iPhone Xs 256Gb |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |