iPad in nekaj vprašanj | |||||
1. Lahko kdo priporoča kak dober in cenovno ugoden etui za iPad 1? 2. Kateri GPS uporabljate na 3G modelu? 3. Ali deluje Hotspot med iPod1 in Palm GSMi in kako se jo "ustvari"? Hvala, T. |
|||||
![]() |
|||||
![]() 2. Mislis program za navigacijo? 3. Palm GSMi je precej sirok pojem ![]() P.S.: Nima pa tvoje vprasanje popolnoma nobene zveze z naslovom teme... zato bom premaknil v novo temo ... |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() 1. Pač sem mislo par predlogov za etui...(kje se še da dobiti za enko originalnega? cca cena?). 2. Ja mislim kak dober program za navigacijo!? 3. Hvala PRE-ja imam. |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() Glede navigacije pa ne vem... Sam nimam 3G, pa tud nimam tolk placa v avtu, da bi kam namestil iPad za navigiranje ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Jav grem z Navigon. Ipad kot navigator je bomba: zelo pregleden in audijo glasen. Zna biti problem najti prostor za njega; na Tourana paše tip top. _________________ Mandi Friûl! |
|||||
![]() |
|||||
Kako lahko urediš da imaš "enako" stanje kot v iPhoto? Tomaz |
|||||
![]() |
|||||
Za navigacijo imam nameščeno: sygic, navigon, igo primo, copilot. v glavnem uporabljam copilot, sygic ni slab ampak ima malo težav z glasovnimi navodili, najprej sem mislil, da samo s slovenšćino kasneje sem prestavil na EN pa je zadeva enaka (pogosto pol ukaza kar požre ....). Še najslabši se mi zdi sicer tule gor najbolj priljubljen navigon. Za slike pa imam photo sort. Enostavno se prek ftp povežeš na ipad, narediš mape, preneseš slike in amen. lahko jih preneseš tudi iz photos ampak je precej butasto - označiti moraš sliko po sliko in če jih je not 1000 bi rad videl norce ki bi to počel. seveda bodo zdaj nekateri skočili češ da applova aplikacija že ne more biti butasta ampak zame je photos v kameni dobi. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |