Poskusil sem posodobit Iphone 4 na Itunes 10.2.2.14 na win systemu . Takoj se se zazene napise tople :
make sure you network settings are connect and your networkconnection is active or try again later
| 4.3.3 je zunaj | |||||||
Poskusil sem posodobit Iphone 4 na Itunes 10.2.2.14 na win systemu . Takoj se se zazene napise tople :
make sure you network settings are connect and your networkconnection is active or try again later |
|||||||
tole je rešitev: http://support.apple.com/kb/TS1814
|
|||||||
Imam na avto , pa ne gre . Se kaksna ideja ????
|
|||||||
si mogoče kaj spreminjal host datoteko?
|
|||||||
Ni rečeno, meni iz iOS 4.3.1 na iOS 4.3.2 delalo isto, pa sem rukno v host file pred IP # pa je šlo. Varijanta pa je tudi da si dol potegne IPSW in ga skopira v pravo mapo in je to to
_________________ It was love at first touch! |
|||||||
Imeu enake težave iz 4.3.1 na 4.3.3. Rešitev naredu update na mac-u
|
|||||||
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
# # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host # localhost name resolution is handled within DNS itself. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost 127.0.0.1 serial.alcohol-soft.com 127.0.0.1 www.alcohol-soft.com 127.0.0.1 images.alcohol-soft.com 127.0.0.1 trial.alcohol-soft.com 127.0.0.1 alcohol-soft.com #127.0.0.1 74.208.10.249 Kaj je tukaj narobe ???? |
|||||||
Tale "74.208.10.249" nima tam kaj iskat... sploh ze zato, ker mu manjka se drugi del vrstice ... |
|||||||
Narobe je kvečjem to, da imaš vnešen IP brez pripadajočega imena.
|
|||||||
Mikrohard pojasni prosim oziroma napisi da bom razumel . Kaj kam kje ??? Nisem expert .
|
|||||||
Zapis v hosts datoteki je razlozen na zacetku te datoteke ...
# For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host torej mora imeti na zacetku IP stevilko, kateri sledi ime Tvoj zapis je verjetno nekoc bil 74.208.10.249 gs.apple.com Ce ne delas "downgrade" ali ce ne namescas starejse razlicice, izbrisi celo vrstico ali pa daj na zacetek "lojtro" (#) ... kar pomeni, da se ta vrstica ne uposteva ... |
|||||||
Ker se pac ne spoznam naj mi nekdo razlozi ce prek itunsov naredim restore na 3g, ga bom lahko odklenil?? Trenutno je gor 4.1, bb 06.15.00.., Hvala
|
|||||||
3G-ja ne mores nadgraditi na 4.3.3. 4.2.1 je zadnja verzija iOS-a, na katero lahko nadgradis iPhone 3G.
|
|||||||
|
|||||||
Dej plis nej mi kdo pove... |
|||||||
http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12947
unlock z 6.15 BB http://iclarified.com/entry/index.php?enid=4253 ... dej plis drugič pogooglaj ... ne pa sitnarit "naj mi kdo pove"!!! |
|||||||
Stari angleščina mi je zadnji jezik ki ga razumem... |
|||||||
Zato pa obstaja Google translate ... Sicer pa je vecino vodica v slikah... in celo video...
Ce ti to povzroca tezave, potem je bolje, da se tega sploh ne lotis sam |
|||||||
zanima me če ima redsnow še vedno težave s prehitrim praznenjem baterije? je že kakšen popravek?
|
|||||||
Ko sem si iPada za foro jailbreakal na 4.3.3 sem res opazil hitrejše praznenje baterije. Seveda sem to naredil samo za test, ker jailbreaka ne rabim.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |