Zakaj je uporaben v naslovu omenjeni program.
Ikonca je ex, zakaj ne bi bil še namen primerno všečen

| Automator | |||
| 
 Firbec me ponovno matra    Zakaj je uporaben v naslovu omenjeni program. Ikonca je ex, zakaj ne bi bil še namen primerno všečen  | |||
|  | |||
| 
 Da si določena opravila avtomatizeraš. | |||
|  | |||
| 
 ... Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 10:04; skupaj popravljeno 1 krat | |||
|  | |||
| 
 Aha to se pravi da več opravil potrebnih za nek rezultat narediš v enem koraku z avtomatorjem. Sem prav razumel?
 Hvala a link, bom prečekiral enkrat ko bo časa na rapolago, verjetno v šoli, če ulovim kakšen wirelles  | |||
|  | |||
| 
 hvala    sem se medtem že mal poigral z automatorjem in sem opazil da je precej simpl tole in sam nekaj sestavil  zato sem tudi izbrisal sporočilo in upal, da medtem ne boš opazil   drugače pa hvala  | |||
|  | |||
| 
 ... Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 10:04; skupaj popravljeno 1 krat | |||
|  | |||
| 
 Torej,včeraj sem prvič malo zapregel automatorja.Sestavil sem si workflow ki je bindan z quicksilverjem.Namen tega workflowa je da označim sliko (grab varianta)->spremeni v *.jpg->composa mail->prilepi sliko->pošlje večim prejemnikom->sliko pa shrani na disk v določen folder.
 super zadeva,ker ko hočem s kom delit sliko porabim praktično 1sek. dela. | |||
|  | |||
| 
 dobule post da malo bumpam temo.     Zanima me če ma kdo kako idejo za automatorja,ali če je še kdo naredil kak podoben workflow  | |||
|  | |||
| 
 Skopira/Prilepi URL Safarija->odpere Mail kamor na hitro pastamo link in subjekt ter avtomatsko pošlje večim naročnikom ali pa tudi ne       | |||
|  | |||
| 
 Jaz imam pa eno vprašanje, če se slučajno, da narediti z automatorjem. 
 Gre pa se za filme in podnapise. Torej jaz bi rad posnel dol podnapise za en film in bi rad, da automator te podnapise odzipa, preimenuje v isto ime kot je film in vse skupaj premaknev eno mapo. Jaz bi naprimer samo označil katero datoteko naj odzipa in kot kater film naj jih preimenuje. | |||
|  | |||
| 
 to bi blo zlo dobr, pa da mi se sinhronizera jih   | |||
|  | |||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |