Je kdo opazil da je v verziji 1.8.0 vodenje v Slovenščini? Pa tudi meniji?!

| Navigon | |||||||

Je kdo opazil da je v verziji 1.8.0 vodenje v Slovenščini? Pa tudi meniji?! 

| 
	|||||||

Imas jailbreakan iPhone in namescen SLO vmesnik? Ker pri meni je v anglescini... oz. v tistem jeziku, katerega imam izbranega v nastavitvah ... ce izberes hrvascino, je tudi Navigon v hrvascini ...

![]()  | 
	|||||||

Sem prav pogledal v drobovje aplikacije. Nima ne slovenskih prevodov, niti slovenskih zvokov. Tako da ne vem, kje je gpc to dobil.... 

| 
	|||||||

Gpc17 je spet taval po pasnikih  | 
	|||||||

Kak teden nazaj sem napisal Navigonu email kdaj mislijo narest kaj v Slovenscini... Pa so odpisali da naj posodobim na 1.8.0, da so meniji v Slovenscini in tudi glasovno vodenje, zato me je zanimalo...

Lahko prilepim tudo screenshot. Nevem zakaj so mi to napisali, ce ni res ...  | 
	|||||||

Aha... potem ti nimas 1.8.0 namescene? No... pri meni ni ne duha ne sluha o kaksni slovenscini... Edino imena ulic so slovenska  

![]()  | 
	|||||||

Ne nimam... Sem jim poslal e-mail... Da je "ne najdem"... 

| 
	|||||||

| 
	|||||||

Verjetno so malo pomesali s Slovasko... Napisi jim, da iPhone uradno NIMA moznosti preklopit na SLO jezik...  

| 
	|||||||

Verjetno so zamenjali s slovaškim jezikom. 

| 
	|||||||

Res so najbrž pomešali.. Sem jim napisal, da če je zamenjal s slovaško.. In da ni slovenskega jezika v nastavitvah...

Pa da vidimo kaj bodo odpisali. Najbrž nič...  | 
	|||||||

Drugače bi bilo super, če bi dodali slovenščino. Poznam metodo, kako na nejailbreakanem telefonu prisiliti slovenski jezik v aplikaciji, čeprav ga sistem ne podpira  

| 
	|||||||

Kako?

Res bi bilo super..  | 
	|||||||

Z iPhone Explorer aplikacijo lahko dostopaš do datotek vseh aplikacij. In potem znotraj Preferences folderja posamezne aplikacije poiščeš pripadajoč plist fajl, v katered so NSUserDefaults nastavitve za to aplikacijo.

V ta plist dodaš tole in restartaš aplikacijo: 
  | 
	|||||||

in kaj s tem pridobiš  | 
	|||||||

S tem prisiliš aplikacijo, da deluje s slovenskim jezikom, če ima vgrajenega (npr. SloRadio, WakeMeUp in gotovo je še kak drug app). Če app nima slovenskega jezika, ne pridobiš nič. 

| 
	|||||||

Izbrisano!

Moderator: Piratstvo na forumu ni tolerirano. Hvala za razumevanje.  | 
	|||||||

Je ze kdo poskusil s tem omogociti slovenski jezik?  | 
	|||||||

Navigon NIMA slovenskega jezika... zato tudi ce ti tole uspe spremeniti, ne bo delovalo, ker nima od kje crpati slovenskih prevodov... 

| 
	|||||||

Lep pozdrav,

mene pa zanima kako bi si lahko naložil na Iphone 4 ? Vedno mi da možnost app store tam pa seveda nimam računa...mogoče veste za rešitev oz., če se, da naredit račun, da lahko potem kopuješ plačljive aplikacije na storu???? Hvala  | 
	|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 25, 26, 27 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |