Zanima me če morda kdo ve ime aplikacije da bi lahko pošiljal npr. pesmi preko mobitela na drug mobitel preko bluetootha. Vem da preko cydie imaš ibluenova?
Hvala
| Program za posiljanje datotek | |||||
Zanima me če morda kdo ve ime aplikacije da bi lahko pošiljal npr. pesmi preko mobitela na drug mobitel preko bluetootha. Vem da preko cydie imaš ibluenova?
Hvala |
|||||
In samo ta tudi je!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Hvala za odgovor. Kaj pa če si jaz program ibluenovo potegnem dol iz neta bi se dalo to preko itunesa poslat na telefon ali samo preko cydia?
|
|||||
Najlažje bo preko Cydie, preko iTunesov pa sploh nemogoče.
|
|||||
To je mogoče samo preko Cydie, saj apple ne dovoljuje takih programov. |
|||||
Zanima me ali je mogoče da si muziko naložim na telefon preko iTunes, sem brskal po internetu pa me zanima če je komu od vas že uspelo to naredit, ter kako?
|
|||||
Samo označiš "Sync music" v iTunes in pesmi bodo na telefonu. Simple.
|
|||||
_________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
Jaz imam v iTunesu pod Music shranjene moje pesmi ki sem jih prenesel iz računalnika, ampak nikjer ne vidim tega kar si mi omenil "Sync music"
|
|||||
Slika pove vse:
![]() |
|||||
Hvala za rešitev. Sedaj pa me še zanima kako bi uporabil pesem za zvonenje, ker tam kjer si lahko izbiraš pesmi so samo tiste ki so že bile naložene na telefon
|
|||||
pesem za zvonenje more biti krajša od 40s in mora biti .m4r format.
|
|||||
Še ena je Celeste se imenuje rabiš pa jailbreak aja pa 10$ hočejo met zanjo :S |
|||||
Tudi za iBluenovo rabis jailbreak... Pa kolikor vem, tudi ni zastonj... Pa se ne vem, ce je sploh delovala v iOS 4 ccc
|
|||||
ne tista ne deluje več, tale celeste je pa "frišen" in deluje na 4.2.1+ |
|||||
Ibluenova je bila vsaj zame vedno bolj "polovicarska"... Tale celeste pa zgleda kr celovita in dovrsena resitev, dodobra integrirana v sam ios... Za tiste, ki to seveda potrebujejo.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |