Jabuk
MBP preko Amazon.de
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 26.03.2011 10:24:27
MBP preko Amazon.de
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Rad bi kupil MBP 13" i5. Najboljso ceno kar sem videl je Amazon.de = 1074 eur. Za razliko v ceni med amazon.de pa EPL/iStyle si lahko kupim SSD disk. Very Happy

Edino me skrbi kako bo potem z dodatnim zavarovanjem. Teli EPL/iStyle imajo neke svoje fore, ki zgledajo kul sam je fora, da rabis nujno kupit masino pri njih. AppleCare je pa kar drag na ebaju je okoli 180 eur za 3 leta kar se mi zdi kar veliko.

A je kdo zavaroval prenosnik proti okvaram recimo pri Triglavu?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 26.03.2011 10:58:37
To ti je tako nekje pridobiš drugje zgubiš. Je pafinta kadar je treba garancijo uveljavljat in to po poteku 1 leta. So lahko zadeve dražje kot da kupiš pri ns in si miren 3leta nič stroškov, tudi to je potrebno v zakup kadar enkratnekaj rkne ja pa prej ko slej tudi crkne saj današnja elektronika ni preveč vzdržljiva...Ne zagovarjam nobenega tudi sam izbral najolj ugodno varianto, če vse skupaj skalkuliraš.
LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ravne na Koroškem
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 26.03.2011 11:10:40
Apple Care lahko dokupiš kasneje, v roku enega leta, in dobiš dodatni 2 leti garancije in to WorldWide. Torej lahko daš računalnik na servis tudi pri nas.

LP
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 26.03.2011 12:06:59
Re: MBP preko Amazon.de
alen5 je napisal/a:
Rad bi kupil MBP 13" i5. Najboljso ceno kar sem videl je Amazon.de = 1074 eur. Za razliko v ceni med amazon.de pa EPL/iStyle si lahko kupim SSD disk. Very Happy

Edino me skrbi kako bo potem z dodatnim zavarovanjem. Teli EPL/iStyle imajo neke svoje fore, ki zgledajo kul sam je fora, da rabis nujno kupit masino pri njih. AppleCare je pa kar drag na ebaju je okoli 180 eur za 3 leta kar se mi zdi kar veliko.

A je kdo zavaroval prenosnik proti okvaram recimo pri Triglavu?

Kakšne fore pa naj bi to bile? Ti kar kupi v tujini...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 26.03.2011 12:14:59
alen5 je napisal/a:

Za cca. 100€, kolikor je razlike v ceni, si bos tezko kupil dovolj velik in dovolj hiter SSD disk Smile ...

http://www.epl.si/?id=1L2L16L75L9001E (cena: 1.182,43€)

Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 26.03.2011 18:43:45
Jest je napisal/a:
alen5 je napisal/a:

Za cca. 100€, kolikor je razlike v ceni, si bos tezko kupil dovolj velik in dovolj hiter SSD disk Smile ...

http://www.epl.si/?id=1L2L16L75L9001E (cena: 1.182,43€)

Je pa še vedno 100 evrov. Najdi najcenejšega ponudnika, po možnosti takšnega, ki mu boš lahko vrnil izdelek, če z njim ne boš 100% zadovoljen (recimo Mstore, vem, da v Sloveniji to sicer ni možno - razen po predhodnem dogovoru z nekaterimi manjšimi trgovinami, kar EPL definitivno ni), kupi maca, potem pa v roku enega leta dokupi Apple Care.

Recimo, na amazon.de naroči MBP, v roku enega leta pa trgovini Mstore nakaži denar za AppleCare in jih prosi, naj ti paketek odprejo in preberejo serijsko številko podaljšane garancije. Aktiviraj od doma. Awesome!=)

Se popravljam. Ne vrnil, zamenjal.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani