nov v svetu mac OS-a | |||
Po nakupi iphone-a 4, sem se vedno bolj začel zanimati za mac OS, probal sem hackintosh variante, ampak tam stvari ne delujejo tako kot bi morale. zato sem se odločil, da si v kratkem kupim novega macbook pro-ja 15''. sedaj pa nastopijo vprašanja: 1. veliko sem bral po forumu, da se bolj splača kupit macbook pro v m-storu, zanima me ali je to res, ker bi pač na svojem prenosniku rad imel slovensko tipkovnico, naši "prodajalci" imajo samo prenosnike z mednarodono tipkovnico (moti me tudi cena prenosnikov v slo) 2. zanimiv mi je tudi hi glossy display 3. pa zanima me še vaše mnenje glede konfiguracije. (SSD disk še zaenkrat ni opcija, ker so še malenkost predragi.) 4. zanima me tudi, kako je s pisanjem dokumentov na macu. iWork mi je zelo všeč, nwm pa kako je s kompatibilnostjo. torej da naredim prezentacijo v keynote-u in jo dam na powerpoint (zanima me, ali animacije prikazane na keynote-u delujejo enako kot pa na powerpointu. office 2011 pride tudi v poštev, vendar sem pri nekaterih bral da ni slovenskega črkovalnika, in zato je ta opcija odpadla, no kasneje pa sem zasledil tole: http://www.mimovrste.com/artikel/2620071523/q=office%202011/microsoft-office-mac-home-and-student-2011-ang-gza-00136 |
|||
![]() |
|||
2. in ima tud glossy zaslon , eni pravijo da jih moti da sem jim vse odseva v njem ,jaz sem bil z njim tudi zunaj v parku in me ni nič motilo, odvisno od človeka 3. konfiguracija je pa odvisno kaj boš delal na njem.. jaz imam 2.26ghz 4gb ram in 320gb diska , in sem na njem komot laufal logica + reason 4..pa od surfanja do iwork, ilife, dela super.. 4.keynote bere pptx kot tudi navadni ppt..in v keynote imaš tudi možnost save copy as powerpoint presentation ( zna se pa zgodit da določenih prehodov med slide ali kaki efekti ne bodo delovali na office powerpoint... drugače pa kot si sam ugotovil office 2011 za maca je tud ena možnost .. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
2. Hi-Res Glossy zaslon pomeni BTO (Build-to-Order) in rok dobave mesec dni. 3. Odvisno od dela. SSD lahko kasneje kupiš, enako velja za pomnilnik in oboje pohitri računalnik. 4. iWork podpira slovenski črkovalnik in MS Office je na voljo le v angleščini (Mimovrste zavaja). |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
info@epl.si, info@ispot.si ali info@istore.si.
Pošlji povpraševanje po BTO na PS: če šteje vsak € ceneje, potem je bolje kupiti v tujini |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |