Preden zapišem svoj problem naj omenim, da ga med brskanjem po forumu še nisem zasledil!
LP
| Imenik | |||||

Živjo!

Preden zapišem svoj problem naj omenim, da ga med brskanjem po forumu še nisem zasledil! LP  | 
	|||||

vse številke syncaj z gmailom pa boš jih z lahko spravil na drug telefon  

| 
	|||||

Imaš več opcij, odvisno, kaj tvoj prejšnji telefon omogoča... sync z google contacts itd, določeni programi ti lahko kontake shrannejo na komp in potem uvoziš v address book (mac) in sync...... Ali pa shrani na sim prek starega telefona in potem uvozi... 

| 
	|||||

Če prav razumem shranim vse kontakte v gmail in jih nato prenesem na telefon?  | 
	|||||

Da , če imaš maca je pa lažje z Address Book to narediti  

| 
	|||||

Tako; številke so v gmailovih stikih ostaja pa problem kako te št. prenesti na telefon. Sklepam da je potrebno pred uvozom številk v telefon te shranit v kakšni mapi na računalniku. prosim za asistenco  

hvala  | 
	|||||

ko syncaš pod zavihkom info , potem contacts če se ne motim , označiš da hočeš syncat kontakte in označiš tudi od kje jih boš syncal 

potem greš na konec info zavihka in pod replace this on iphone oz nekaj takega , označiš contacts..  | 
	|||||

Tnx za info!  

| 
	|||||

zdravo

mene zanima zakaj mi noče iphone 4 pokazat imena in številka iz sim kartice kaj lahko naredim?  | 
	|||||

Uporabljaš mogoče gevey sim???

Povej malo več o samem aparatu....  | 
	|||||

ja res je gevey sim uporabljam mogoče to vpliva?

pa kupljen je bil zej pri simobilu  | 
	|||||

točno to je problem. Probaj tako da daš pred številko 00386, tako bi moglo delat. 

| 
	|||||

Zaradi geveya so bli neki problemi, ptobaj z simobilovo kartico, brez gevey noter in poročaj. 

| 
	|||||

kok ti mislite da dam to številke 00386 kam pred 

| 
	|||||

tut če dam noter simobilovo drugo kartico noče iphone prebrat stike iz sima. 

| 
	|||||

Da je številka v stilu 00386 xx yyy yyy (xx je številka omrežja brez prve ničle 040 -> 40 , ..., 31, 41, 51 ...).  | 
	|||||

evo sem ži zrihtal čist izi 

| 
	|||||

Lepo, da rešitev deliš z ostalimi...  | 
	|||||

ja, to so naši "novi" jabučki.. Točno taki, kot sem pričakoval.  Nasralo se jih je mali milijon, sprašujejo tisočkrat odgovorjene bedarije, njihov odgovor je pa pol:  O kul, sm že zrihtal, čist izi..  

Bognedaj, da bi rešitev delil z ostalimi.. Sicer pa verjetno niti ne bi bilo haska, saj od "mladičev" itak noben ne bere, vsi bi samo exclusivne odgovore na njihove "probleme"  | 
	|||||

Stevilk iz SIM kartice iPhone ne prikazuje... Moras jih uvoziti v imenik telefona ... (Settings >> Mail, Contatcs, Calendars >> Import SIM Contacts ... )  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |