Hladilec prenosnika | |||||||
Zanima me kaksne hladilce, katere se postavi pod laptop da ta dodatno hladi segrete povrsine, bi priporocili? Laptop dosti uporabljam na postelji, zato mislim, da bi bilo pametno da si to nabavim. Zanimiv se mi zdi tak kateri se napaja preko USBja Hvala lepa LP, Mitja PS: ce ima kdo kaj za prodati mi lahko poslje ponudbe na ZS |
|||||||
![]() |
|||||||
http://www.mlacom.si/artikel/36463/ZALMAN-ZM-NC1000-srebrn preden ga kupis poglej dimenzije ker jaz imam MBP 15" in sem moral kupit za 17". je zelo tih, imas moznost nastavljenja hitrosti ventilatorja. |
|||||||
![]() |
|||||||
Hladilniki bolj do ucinka pridejo ce imas pc. Ker imajo ponavadi spodaj reze in ventilatorje. Macbooki imajo to zadaj in z hladilnikom hladis samo ohisje. Jaz imam recimo macbooka samo malce dvignjenega in zadaj ima dosti prostora in lepo sam poskrbi da se nikoli ne presegreva. |
|||||||
![]() |
|||||||
Se strinjam, ampak ce sedis na kawcu pred TV se ti specejo noge od prevrocega aluminia ![]() To velja se posebno v poletnih dnevih ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Jaz mam istega pa mi je po približno letu uporabe postal zelo glasen. Tudi spihal sem ga in ne pomaga... any ideas? |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |