umbp 15" 1st gen se greje | |||||
star je okrog dve leti cpu se dosti greje. sem ga ze odprl tako da mi ni panike. a ima kak smisel s kako termalno pasto na novo sarit po hladilniku ker mi je vseeno malo sumljivo da je postal tako vroc? |
|||||
![]() |
|||||
Za mbp ne vem, sem pa na stacionarcu njega dni na novo nanašal termalno pasto in par stopinj se je poznalo, vendar nič drastičnega. |
|||||
![]() |
|||||
nism mel skor nic odprto. mam Fan Control prefpane nastiman. zdle je 72 stopinj 3500RPM. (CPU je 71) mam odprt samo Chrome in Vodafone pa Apogee na FW prkloplen. mam sicer dva diska notr ampak tadrug trenutno spi. sm na GF 9400M ne 9600! malo hudo se mi zdi. furam pa 64bit kernel. stacionarc je starejsi od laptopa pa nima nobenih problemov pa so 4je diski not pa 6 ploscic rama. |
|||||
![]() |
|||||
Imam 13'' verzijo Macbooka Pro-ja, letnik mid-2009, s temperaturami pod 50 st. C. |
|||||
![]() |
|||||
ma zgodba ni dosti drugacna z vsemi stvarmi izklopljenimi... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
evo zdle je bil ugasnjen par ur se cist ohladil mam przgan samo chrome 10minut pa je ze 68... cocky: 67 in se to na starih ne na MBP pa verjetno brez fan controla ker moj se ze vrti na 2700rpm... |
|||||
![]() |
|||||
![]() sem se odlocil da ga bom vzel narazen pa na novo dal skup termalno pasto. a je 1.5g dost? http://www.mimovrste.com/artikel/2170023722/termalna-pasta-akasa-ak-455-15g?utm_source=bolha&utm_medium=racunalnistvo&utm_campaign=bolha&utm_content=termalne-paste |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() hvala. narocil. mogoc "photo DIY" ce bom mel cas. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |