Kaj pa si do zdaj uporabljal? Pwngetool? (Ta je načeloma zanesljivejši)
Če namreč nisi dajal v DFU mode ali z pwnagetoolom ali sn0wbreezom je normalno, da ne bo šlo...
| 3GS, konstanten recovery in nezna iOS | |||||
Kaj pa si do zdaj uporabljal? Pwngetool? (Ta je načeloma zanesljivejši)
Če namreč nisi dajal v DFU mode ali z pwnagetoolom ali sn0wbreezom je normalno, da ne bo šlo... |
|||||
Hvala, sem uredil, sedaj je telefon na 4.2.1 in 5.11.07 BB....mi pa ne lovi signala, morem še kaj druga naredit? |
|||||
Ja... odpri Cydio in naloži ultrasn0w.
|
|||||
Hvala, sem že čisto zmešan....tudi doma imam sam 3.1.3 GS-a in 5.11.07 BB, bi ga lahko na enak način nadgradil ne ali naj počakam raje še? |
|||||
Ja.
|
|||||
Naj nadgradim še mojega, je isto zaklenjen na T-mobile....? Hvala vsem, ki ste mi pomagali to uredit!
|
|||||
Ja če ima 05.11.07 BB potem komot..
|
|||||
Se popravljam je 05.12.01 |
|||||
Tudi to bo ok..
|
|||||
Kolega ima 5.13.04....to tudi gre ne....in potem če bo prišla nova vertija, lahko brez strahu nadgradim!?! |
|||||
Ne.. vedno moraš čakat na custom firmware..
|
|||||
Ampak 5.13.04 gre tudi s custom ne? Sedaj se bom še mojega lotil...sem bil včasih full v tem, sem drugim dajal nasvete, sedaj pa sem malo out in hvala vsem za pomoč! |
|||||
Tako je.
|
|||||
Zdravo
se mene nekaj zanima.imam iphone 3gs hrvaskega 3.1.3 05.12.01 in bi ga rad posodobil na 4.2.1 in seveda ohranil baseband. Ce prav razumem dam z snowbreezom 2.2 telefon v dfu,potem potegnem s foruma neaktiviran custom firmware 4.2.1 (imam t-mobile sim kartico) grem v itunes,dam shift+restore,izberem ta custom 4.2.1 in potem grem v cydio ter instaliram ultrasnow. Zato me zanima ce je to prav. Hvala ze vnaprej. |
|||||
Je prav.
|
|||||
Hvala
|
|||||
tadeek...na forumu sem lih prej napisal celoten postopek nadgraditve
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=191293#191293 |
|||||
Pozdravljeni!
Tudi sam imam zelo podoben problem kot avtor te teme, pa mi vseeno ne uspe ponoviti njegovega postopka. Torej - 3GS 32GB, hrvaški, star cca 6 mesecev, bil je odklenjen in jailbraken (vse je ok delal) - naredil sem "Erase all content and setting", telefon se od takrat ne pobere več naprej od Apple loga pa tistih črtic da dela in dela itd... - ne vem kera IPSW je bil gor, mislim pa da 3.1.x (x pa 2 al pa 3), za baseband nimam pojma - SHSH ključev seveda nimam - po tukaj opisanem postopku sem hotel zadevo nadgradit na 4.2.1 - PWNAGE zadnja verzija, snel sem 4.2.1 officiall, naredil iz njega Custom, prek pwnage sem dal telefon v DFU, šel v iTunes, izbral Custom sw, in ko se je na telefonu prikazal tisti "progress bar" mi je izpisal v iTunes napako: the iphone could not be restored. the device isn't eligible for the requested build. kaj sem spregledal? nikoli nisem v iTunis naredil posodobitve na uradno verzijo, čeprav me skrbi, ker mi iTunes izpišejo (tam nad Restore tipko) "your iPhone is up to date. next check will be march 2011..." a je možno, da mi je posodobil baseband, ne da bi dejansko dal restore na uradno verzijo? a je možno ugotoviti verzijo BB in IPSW četudi se telefon ne naloži in ostane v loopu? hvala za kakršnkoli nasvet. |
|||||
če nimaš shranjenih SHSH-jev si si s tem zaklenil svoj iPhone. Že n-krat je bilo povedano da tega ne smeš naredit če imaš zaklenjen iPhone.
|
|||||
četudi ga nisem nadgradil ampak naredil samo erase?
piše da ni varno, da pa se to ne sme sem pa očitno spregledal |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |