Samodejno zaganjanje maila | |||||||||
Vglavnem mail se mi avtomatično odpira oz zaganja vsake toliko časa. Enako se dogaja z ipod aplikacijo. Nočem da mi samodejno preverja za pošto in da mi procesi samodejno tečejo v ozadju če jih ne uporabljam . V nastavitvah imam nastavljeno na manual glede pošte in ne vem zakaj se to dogaja. Pa ne najdem tiste teme če je bila kakšna rešitev.... Mogoče sem gledal v kakšnem drugem forumu, pa vseeno ima kdo podobno težavo, jo je imel in kaj je naredu ? thx |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Vem, da je stara tema, ampak ni iskalnik dal ven nič drugega, v povezavi z besedo "procesi". imam 3gs (3.1.3+jb) pa se mi tudi mail sam od sebe zaganja, čeprav imam v nastavitvah to vse izklopljeno. Kako se zadeva reši? ![]() Se mi zdi, kot da se hoče povezovati z internetom, isto za obveščanje o updejtih za aplikacije iz app stora, k avtomatsko sporoča kdaj so na voljo. Sej to ni tako vidno moteče, ampak mi ni všeč, če nimam dejansko nadzora nad tem kaj telefon dela ![]() Pa tudi po nekaj časa postane počasen, tako da se določenih iger ne da več igrat, ker začne štekat. Ni ravno fajn no. Pa imam sbsettings, ki pa ne odpravi problema štekanja, tudi če skenslam vse processe. Prav tako ne reši problema z mailom, ker pač ne bi vsaki 2 uri hodil in killal processe ![]() tnx, lp |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Ista frka z androidom... ko googlu ne potegne kako to, da ljudje ne downloadajo appov... ja lol, če ima vsak tretji že ta kurčev android pa sploh ne ve zakaj ga ima in kako se uporablja ter kaj vse zmore.... samo da je malo fancy pa da lahko rečeš da imaš... |
|||||||||
![]() |
|||||||||
No, zdej 500€ nekako ne mislim dajat, zato da bom rešil ta "problem" z drugim telefonom, ane.
Vem, da podatkov ne porabi, ker to lahko preverjam pač porabo pri operaterju. Glede moči pa tudi ne krivim samo ta mail, ampak me zanima na splošno. Dejstvo je, da ko je mobitel na novo prižgan, dela vse uredu, tudi igre. Ko pa je prižgan recimo 2 dni al kolk, se pa kšne igre začnejo zatikat, kar se mi ne zdi logično za tak telefon in sem zato to omenil, ker ga očitno nekaj zafila in mu jemlje moč. Uporabljam pa pač tudi druge stvari, ne samo mail (oz. maila sploh ne, tako da ne vem zakaj bi moral met to vklopljeno?), pa nikjer nisem napisal, da ga tolk hočem, pač dobil sem ga zastonj in mi je kul in ga uporabljam. Zanima me pa tehnično kako to deluje in kako upravljat s tem, ker namreč..
To imam oboje narejeno. Push OFF Fetch Manually In nekako ne razumem zakaj telefon dela nekaj po svoje, če mu ti ukažeš ravno nasprotno ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |