iPhone 3g IOS problem | |||||
imam problem pri mojemu iphone 3g, star 13 mesecev, kupljen na Hrvaškem. Problem je sledeči imam bb 6.15.00, shranjene shs-e od 4.0 do 4.2.1 in problem nastane ko žeilm na telefon dati 4.2.1. se use pri 90% podre, in potem jovo na novo. Ampak nikakor mi ne uspe dati IOS na telefon. Bral sem da potem ko jailbrekaš telefon da daš od iPada bb, vendar do jailbreaka sploh ne pridem. kaj mi priporočate? Je kaka majster ki bi mi ga porihtal in mu dam za par laškotov. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
in kaj lahko storim? ![]() Ti to resno? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
in bo pol delu?? ![]() ker do zdej sem probal use ios kar ih mam shranjene gor dat pa mi ni nič ratal oz. se pri 90% use podre. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Pogojna rešitev je tudi restore na originalni iOS 4.1 ali nižji (nikakor ne sme biti 4.2.1 ali višji). In potem, ko se ti telefon po restoru ne postavi več nazaj (ker imaš novejši baseband) uporabiš RecBoot (ali kak podoben program), da telefon zbudiš iz recovery mode-a. Potem pa nadaljuješ po standardnih navodilih. |
|||||
![]() |
|||||
Aha, sem se ze tok namučil s tem telefonom, da se mi ne da več. Sem se z tem uporabnikom zmenil da mi ga on porihta. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |