Kaj se zgodi z garancijo, če menjam rame na MacBook? | |||||
Najprej se opravicujem, ker je bla ta tema ze naceta znotraj ene druge, samo sem trenutno totalno zmeden. Vglavnem... glede na to kar pravi apple: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=13946 je cisto kul, karkoli ti delas z rami. Danes pa sem sel v trgovino se vseeno vprasat, kako je na stvari. In potem mi je tip tam reko, da absolutno NE, da pa lahko tam pustim in mi to oni narejijo (rami so 2x drazji in racunajo ti 1 uro dela... ja pa ja...). Torej, ma kdo s tem izkusnje, ker sem mi zdi res debilno dajat tolko dnarja, za tako banalno stvar (na applovi strani so se celo navodila, kak to naredit sam). Ali za Slo veljajo kaksni posebni pogoji, al kaj? LP |
|||||
![]() |
|||||
Natisni internetno stran, ki si jo navedel in pojdi v trgovino vprašat še enkrat. Če dobiš isti odgovor mu pokaži list. Morda si bo premislil. Nazadnje urejal/a laku Čet 14. Feb 2008 14:32; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() @Sebek72: ne ga lomit - če začnejo kaj komplicirat v trgovini, jih sam povprašaš, če so čist prepričani, da nočejo plačat globe za svoje ravnanje. Če se kaj mrdulijo, jim pa še rečeš, da bo inšpektor takoj na kraju in ga pokličeš. |
|||||
![]() |
|||||
No pol pa kul... ze narocam rame! ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |