Vprašal bi kako je z resolucijo novega Ipoda nano 6g. Če lahko lepo razbereš (pisavo...) z zaslona? In če je možno naložiti Notes(beležnico)?
hvala lp!
| Ipod nano 6g | |||||
Vprašal bi kako je z resolucijo novega Ipoda nano 6g. Če lahko lepo razbereš (pisavo...) z zaslona? In če je možno naložiti Notes(beležnico)?
hvala lp! |
|||||
na novega nanota zaenkrat ni mogoče nalagati aplikacij.
|
|||||
men je tanov nano ful hud pomoje ga ne vidš usak dan na cesti
|
|||||
Zaenkrat? to pomeni da bo mogoče kdaj v prihodnosti šlo?
|
|||||
ja resolucija je kar u redu ni pa neki vrhunska, ne ne more se primerjati z 3g.Majhen zaslon je zato je bolj švoh
|
|||||
Hmmm.. aha bi ga moral nekje od bližje pogledat kako in kaj
|
|||||
glede na to imaš objavljeno da si iz mb pojdi v iSpot in ga sprobaj.
|
|||||
Jup... sem pravkar razmišljal... sme že danes mislo it pogleda pa me je čas preganjal
|
|||||
Jst mam tega Nanota in če po pravici povem, so bili moja pričakovanja glede toucha ipd. stvari slabša, potem pa ko se prepričaš na lastne oči, pa vidiš da je kvaliteta. Vse se normalno vidi, touch super deluje. Edino kar me matra je to, da mi ekran potemni ko mam uro..
|
|||||
se strinjam z @nano
|
|||||
Aha dobro, torej se vidi če imaš sliko na kateri neke piše in jo lahko prebereš?
|
|||||
plonkat ne bo šlo
|
|||||
@sussi
se ne strinjam. Plonkat se da in to super, vsaj pri biologiji in tam mamo kar pozorno učitlco. |
|||||
Glede plonkanja... glede profesorjev me ne skrbi bolj me skri če lahko razbereš kaj piše na sliki
|
|||||
a se ne čuti sarkazma v mojem postu? |
|||||
mal pa
|
|||||
No, če češ plonkat kot se reče, potem si kupi iPhone. že z tastarimi je bilo zakon plonklat, iPhone 4 je pa preprosto NAJBOLJŠI!
največja fora je da morš profesorja prepričat s svojim obnašanjem da nimaš plonkov. |
|||||
Pa saj plonkam z iphonam samo to je malo prevelika stvar
|
|||||
kako naj bi plonkau z iphonam? sj bi usak prfoks vidu da das roko dol iz mize in bi usak prfoks pomislu de hočeš ozet plonkce iz žepa..
|
|||||
Jaja
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |