Še samo 5 dni do konca žrebanja ! Pohitite z prijavami

www.istil.si
Nagrade so že pripravljene !
Istil.si | |||||
Še samo 5 dni do konca žrebanja ! Pohitite z prijavami ![]() www.istil.si Nagrade so že pripravljene ! |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
aja zmoto sem se 23.12 00:00 je zadnji cajt za prijave! Matematika me zajebava =) |
|||||
![]() |
|||||
In smo povečali nagrade SEDAJ JIH IMAMO 5 1. - 3. Neoprene Sleve za iPad 4.- 5. Microsim adapter DITS professional Vse kar morete storiti je le to da se REGISTRIRATE NA strani www.istil.si do 24.12 in počakati do 25.12 ! Žrebaje bo potekalo 24.12 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Z manjšo zamudo smo se zbrali in izžrebali nagrajence, ki so objavljeni na naši spletni strani www.istil.si ! Prosim če je kdo med nagrajenci naj se javi ![]() Nagrade bodo poslane sredi tedna ![]() lp Bylyboy |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
no super ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Verjamem! Samo to je amatersko delo ![]() ![]() Ampak obljubim da do konc drugega tedna bo že kakšna bolj pametna zadeva gor ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
IN ker me je dosti uporabnikov vprašalo na ZS kako je z poštnino in to če bi mogoče nakazal v naprej smo se odločili da za plačilo vnaprej se pravi nakazilo kasiramo samo 2€ namesto 3,6€ za poštnino ! Mislim da je to kar dobra cena! ---------------------------------------------------------------------------------------- Drugače pa sem lahko tudi napišete kateri artikli vas zanimajo in kaj bi vas zanimalo, da bi jih potem nabavil. Za iphone 4 smo še v debati kakšne bumperje nabaviti koliko zakaj to ... itd ! PRAV Z POMOČJO POTROŠNIKOV BI SE TUDI MI LAŽJE ODLOČILI ! lp ekipa istil www.istil.si |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |