Jabuk
Ideja za app
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 06.12.2010 19:10:13
Ideja za app
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ker sem opazil, da tega še ni, mogoče predlog za aplikacijo.

Super bi bilo imeti smučarsko/bordersko aplikacijo, ki bi imela:
-prikaz web-kamer iz večjih Slo smučišč (Rogla vem, da jih ima, a jih safari ne prikaže)
-prikaz trenutnih vremenskih razmer (vsaj: smer in jakost vetra, temperatura, prikaz oblačnosti oz. padavin)
-napoved za kakšen dan ali dva vnaprej

Obstaja sicer SloSki, a zadeva je očitno "zmetana" skupaj na hitro in praktično ne ponuja nič.
Praktičnost take aplikacije namreč vidim v tem, da zjutraj na hitro, preden smučarijo, preveriš razmere na smučišču in se odločiš ali greš ali ne...in kam je najbolje v danem trenutku na smučarijo...

Glede na to, da veliko Slovencev (pa tudi Hrvatov in Srbov) smuča po Sloveniji, bi rekel, da ciljna publika niti ni tako mala in bi se mogoče dalo zaslužiti kak evro.

Jaz bi jo sigurno kupil (ob razumni ceni seveda, preden se ponudi kdo, ki mi jo proda za 500€) Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 06.12.2010 19:19:25
BergFex ima načeloma tudi slovenska smučišča not, vendar mi trenutno ne kaže podatkov (za tuja deluje), prav tako pa ima slovenska smučišča tudi SkiResort in tudi podatke prikazuje, vendar pa mi pri naših smučiščih ne kaže kamer. Mogoče obstaja še kakšna podobna aplikacija, ki bi bila uporabna tudi za slovenska smučišča.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 06.12.2010 19:26:02
X-S!D3 je napisal/a:
Mogoče obstaja še kakšna podobna aplikacija, ki bi bila uporabna tudi za slovenska smučišča.

Meni je ni uspelo najti Crying or Very sad

Sem prej pozabil napisat:
http://www.snezni-telefon.si/default.asp - Tukaj so vsi podatki na enem mestu, ne vem pa, če bi jih dovolili od tam pobirat.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 06.12.2010 19:30:55
jaz veliko hodim bordat v austrijo in za razmere pri njih uporabljam iSki Austria. za razmere na naših smučiščih pa je zaenkrat najboljše pogledat na žurnalovi strani Confused
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani