Pozdravljen, katere formate podpira ipad za gledanje filmov?
Ali je to samo mpeg4, kaj pa dvix itd?
Sprašujem za kolega, jaztega niti ne rabim.
| Filmi na iPadu-formati | |||
Pozdravljen, katere formate podpira ipad za gledanje filmov?
Ali je to samo mpeg4, kaj pa dvix itd? Sprašujem za kolega, jaztega niti ne rabim. |
|||
vlc (če se ga še dobi) nej bi podpiru več al manj vse formate.kako je z gledljivostjo ne vem, eni uporabniki so se pritoževal da zna štekat.
čene pa najrajši ima .mov |
|||
Seveda se VLC še dobi. Tako ali drugače
http://itunes.apple.com/us/app/vlc-media-player/id390885556?mt=8 Je pa seveda ta verzija ok, če si na iOS 4.2. Če si na 3.2, poji v temo o VLCju na tem forumu in si dol potegni VLC verzije 1.0. Tam filmi ne štekajo. |
|||
bom probal. Sem na 4.2.
|
|||
A predvaja vlc .mkv?
|
|||
Predvaja... ampak štekajo (prešvoh procesor).
|
|||
ravno to mi je prej zajamral ipad.
niti ni potrebe po neki hudi resoluciji na tako majhnem ekranu. |
|||
.mkv še na mojmu laptopu šteka. sicer pa ne vem kaj boš počel s filmom z zelo dobro ločlivostjo, na ekranu s slabo ločljivostjo. mogoče airplay, samo to bo pa treba počakat še kšn let, pa kšno novejšo izvedbo ipada nabavt.
|
|||
Saj načeloma je iPad že sedaj strojno dovolj zmogljiv, da bi predvajal 720p mkv-je. Ampak bi moral VLC podpirati strojno pospeševanje (tako kot ga podpira vgrajeni predvajalnik... ampak trenutni API-ji tega še ne dopuščajo). Načeloma je 720p mkv popolnoma enaka stvar kot 720p mp4 (isti kodek -> H.264). Le zapakirana sta drugače...
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |