Lp, pravkar sem posodobil svoj iphone 3gs na 4.1 in ga jailbrejko, a sem z tem izgubil prenos 3G podatkov in pošiljanje MMS, prosil bi torej za navodila kako to usposobim oz če mi lahko nekdo kopira kaj je treba ročno vpisat.
Hvala
| MMS in prenos 3g | |||||
Lp, pravkar sem posodobil svoj iphone 3gs na 4.1 in ga jailbrejko, a sem z tem izgubil prenos 3G podatkov in pošiljanje MMS, prosil bi torej za navodila kako to usposobim oz če mi lahko nekdo kopira kaj je treba ročno vpisat.
Hvala |
|||||
Uporabljaš vse 4 operaterje? Uporabiš npr iskanje zgoraj desno, vpišeš "nastavitve za mms" in v prvem zadetku je tole :
Mobitel Cellular Data APN: internet Username: mobitel Password: internet MMS APN: internet Username: mobitel Password: internet MMSC: http://mms.mobitel.si/servlets/mms MMS Proxy: 213.229.249.40:8080 MMS Max Message Size: 307200 MMS UA Prof URL: / Internet Tethering APN: internet Username: mobitel Password: internet Simobil in Mmobil Podatkovni prenos APN: internet.simobil.si Username: simobil Password: internet MMS APN: mms.simobil.si Username: simobil Password: internet MMSC: mmc MMS Proxy: 80.95.224.46:9201 MMS Max Message Size: 307200 MMS UA Prof URL: / Internet Tethering APN: internet.simobil.si Username: simobil Password: internet Izi mobil Podatkovni prenos APN: izimobil Username: izimobil Password: izimobil MMS APN: mms.izimobil Username: izimobil Password: izimobil MMSC: http://mms.mobitel.si/servlets/mms MMS Proxy: 213.229.249.40:8080 MMS Max Message Size: 307200 MMS UA Prof URL: / Internet Tethering APN: izimobil Username: izimobil Password: izimobil Tušmobil Podatkovni prenos APN: internet.tusmobil.si Username: tusmobil Password: internet MMS APN: mms.tusmobil.si Username: tusmobil Password: mms MMSC: http://mms.tusmobil.si:8002 MMS Proxy: 91.185.221.85:8080 MMS Max Message Size: 307200 MMS UA Prof URL: / Internet Tethering APN: internet.tusmobil.si Username: tusmobil Password: internet T2 Podatkovni prenos APN: t-2.net Username: / Password: / MMS APN: mms.t-2.net Username: / Password: / MMSC: mms.t-2.net MMS Proxy: 172.20.18.137:8080 MMS Max Message Size: 307200 MMS UA Prof URL: / Internet Tethering APN: t-2.net Username: / Password: / |
|||||
jerca sam ti pa si nasikana
|
|||||
|
|||||
sori sem pozabo napisat da mam simobil:)
|
|||||
Imaš sicer napisano za vse, saj se boš znašel, pa obvezen restart aparata potem
|
|||||
zrihto, hvala!
|
|||||
|
|||||
hi
ne vem kaj naj naredim...imam iphone 4, kupljen na hrvaškem... naložen softfware 4.0.2 (8A400) vnesel sem vse podatke, 30 krat preveril, resetiral network seetigs in telefon, vzel ven sim kartico, vse kar sem prebral na forumih, pa ne dela ne internet, ne mms... lahko kakšna pomoč? |
|||||
Nazaj ga nesi |
|||||
Yurcek pa ti bereš kaj je napisala jerca!!?
|
|||||
ja sem pogledal...pa mi nič ne pomaga, prav tako tudi ti nisi ravno v pomoč, z svojimi pripombami...
lp |
|||||
Daj no... ne gnjavi več s tem.... miljonkrat si že dobil odgovor kaj vse lahko narediš!
|
|||||
hvala za pomoč...
|
|||||
Ok, spet tema, ki so je vsi navelicani. Moja cigla noce posiljat mmsov. Je iphone 4, kupljen pri simobilu in z njihove strani odklenjen, notri sem dala tušmobil kartico. vse ostalo dela, 3g, edge, le mmsov ne morem posiljat. sem vpisala pa vse nastavitve tako, kot pise v tej temi. sem tudi izklopla in ponovno vklopla telefon - nic novega. any ideas?
|
|||||
Pokliči tušmobil da preverijo če imaš sploh vključeno pri njih za mms.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |