Apple iPhone oznake in verzije | |||||
Zanima me ali se da kje dobiti (brskal in nič pametnega našel) tipe, oznake in verzije Apple naprav, ki uporabljajo IMEI številko? Pišem kar sem našel oz. dobil z rdečo pa obarvam kar ne vem: IPHONE 4 (A1332) IPAD 3G (A1337) IPHONE 3G S - A1303 (AI0808) IPHONE 3G (A1324) IPHONE 3G (A1241) AI0009 kaj pomeni ta oznaka? in še nekaj drugih verjetno obstaja Je kje kak celoten seznam? Hvala in lep pozdrav Goran P.S. Ne vem zakaj mi obarva spodnji cel tekst rdeč, saj je tag zaključen. |
|||||
![]() |
|||||
Sicer odgovora na vprasanje nimam (se mi ne ljubi brskat, ker ne vidim smisla v tem ![]() ![]() Glede barvanja oznak... sem popravil tvoj post. Zal zakljucevanje tagov ne dela nekaj... in ne moremo admini ali mdoeratorji nic storiti, dokler se ne nadgradi vse skupaj - ce se bo kdaj ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() Ker vidim, da so nekatere tac list baze na spletu že daleč outdated pripravljam svojo varianto. S tem namenom imam "nekaj" oznak, ki jih neznam razvozlat. Imam TAC številko in tako čudno oznako za ta TAC kot je zgoraj rdeča. Če bo kdo iskal bo zelo nezadovoljen ko dobi to ven ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |