pri enem sem malo zafrknil ko sem se igral z tetheringom in bi sedaj rabil samo nekako resetirati kar mi je cydia delala.
| Posodobitev iz 3.1.3 na 4.0 | |||
pri enem sem malo zafrknil ko sem se igral z tetheringom in bi sedaj rabil samo nekako resetirati kar mi je cydia delala.
|
|||
Če trdiš, da je tako enostavno in mogoče, pa naredi isto kot si za ostale...
aja... ne gre.... |
|||
ni ti treba biti žaljiv
|
|||
Hocem ti samo povedat/razlozit, da nimas resitve (razen restore na 4.1), v kolikor nimas shranjenih shsh-jev...
|
|||
pri tretjem danes me je se hujsi problem doletel. Firmware 3.1
|
|||
Prosim, če mi nekdo lahko pove ali jaz lahko dam gor 4.0.1 - sedaj imam 3.1.3. Imam odklenjenega 3gs. V cidyji mi piše, da imam shranjene shsh od 3.1.2 do 4.0.1! Ali je cidya avtomatsko shranila shsh datoteke za novejše različice čeprav mam še 3.1.3 gor? Če je update možen, bi nekoga prosu, če mi pove kako naj to izvedem?
Najlepša hvala za pomoč! |
|||
Je mozno... Ko enkrat v Cydii shranis SHSH, se samodejno shranjuje za vse tekoce verzije...
Kako pa to naredis je pa ze precejkrat napisano... in tudi ze precejkrat podani linki... Naj bo se enkrat samo link do tega, kaj je treba narediti,ce hoces uproabiti to, da imas shranjene SHSH Sama nadgradnja pa poteka normalno... le da moras napjprej rocno poiskati verzijo 4.0.1 za tvoj model... in ga restoras preko iTunes (Shift+Restore oz. Alt+Restore) ... |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |