Jabuk
Safari in Klik NLB - od nedavno ne dela
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.09.2010 12:56:25
Safari in Klik NLB - od nedavno ne dela
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Še prejšnji mesec sem plačal račune danes pa mi ne dela več. A kdo ve za kake spremembe ali karkoli?
Me vpraša če dovolim nekaj in potem kliknem na "vedno" (kaj me sploh sprašuješ) potem pa mi kakor ne odpre strani. Vem da se je pri menjavi safarija iz 3 na 4 zgodilo nekaj podobnega pa s ene spomnim kakos em takrat rešil.

a kdo kaj ve skratka?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Tuki
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 20.09.2010 21:19:55
Hmmm...zanimivo, meni se je podobno zgodilo zdaj, ko sem na novo instaliral iOS 4.2 na iPad...zdaj mi kar na enkrat ne dela vec klik!?! Kr neki...Sad...

Resitve dobrodosle...

Lp
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 18.10.2010 14:09:57
Rešitev
No - v glavnem ker na nobenem forumu nihče ni našel rešitve ali pa se mu ni zdelo potrebno te rešitve deliti z drugimi:

Problem nenadoma nedelujočega Klika sem na svojem g4 powerbooku rešil tako da sem v Keychainu izbral možnost Keychain First Aid in dal izbral Repair. To je našlo neke nepravilnosti ki so zadevale klikove vnose v keychainu in Klik zdaj dela kot je treba.

Me pa zanima kako to d aje delal Klik v Chrome na službenem imacu, ki tudi uporablja keychain kakor vem. Moram to isto "zdravilo uporabit še tam
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani