Jabuk
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Kdo kupuje iPhone :)
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 08.09.2010 21:17:22
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
corleone je napisal/a:
Ne čakajte če lahko iPhone dobite takoj Wink

http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=15727

In potem je Brumen nategun. Rolling Eyes Poglej si tvojo ceno lol.
Tako ali tako se bo 4ke kmalu dobilo v velikih količinah.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 08.09.2010 21:24:32
Scouser je napisal/a:
corleone je napisal/a:
Ne čakajte če lahko iPhone dobite takoj Wink

http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=15727

In potem je Brumen nategun. Rolling Eyes Poglej si tvojo ceno lol.
Tako ali tako se bo 4ke kmalu dobilo v velikih količinah.

Imas raje obljubljeno ceno 500€, po kateri NE mores dobiti iPhone 4 ali pac visjo ceno, po kateri LAHKO dobis iPhone 4 ? Very Happy Pa glede velikih kolicin... Nisem povsem preprican, ce bodo res tako kmalu na voljo velike kolicine Smile ... Bo treba pocakat se malo... Lani se jih je dalo dobiti dokaj hitro... pa je bil vseeno problem dobiti vecjo kolicino septembra... Smile

Nazadnje urejal/a Jest Sre 08. Sep 2010 21:46; skupaj popravljeno 1 krat

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 08.09.2010 21:45:14
Ma tisti ki da sedaj 760EUR za iPhone 16GB je kvečjemu en velik razvajenec, ki niti za na kurac ni dober. Rolling Eyes
Žal. Počakaš maksimalno 1 mesec in ga imaš po človeški ceni. Tole židovsko ceno od corleone-a pa prezreš Wink

Pa ne vem zakaj gnev nad Brumnom. Tip se je zakalkuliral. Jebat ga! Nobenega ni okradel ali kaj podobnega. Vzemte avanse in čao (tistemu, ki se mu pa tako zelo mudi, pa ga lahko kupi tudi pri židu malce višje zgoraj Wink ). Vem, da se sedaj to prestavljanje vleče že ohoho časa. Preprosto vzemte avanse ven in adijo. Groza od razvajenega folka tule gori. Se vidi, da si eden tule gori ni zaslužil denarja s svojim delom. Tako da se človek vpraša kdo je večji idiot - večina ljudi tule ali Brumen. Rolling Eyes

Nazadnje urejal/a Scouser Sre 08. Sep 2010 21:49; skupaj popravljeno 1 krat
iPhone Doctor

iPhone Doctor

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 08.09.2010 21:46:49
Scouser je napisal/a:
Ma tisti ki da sedaj 760EUR za iPhone 16GB je kvečjemu en velik razvajenec, ki niti za na kurac ni dober. Rolling Eyes
Žal. Počakaš maksimalno 1 mesec in ga imaš po človeški ceni. Tole židovsko ceno od corleone-a pa prezreš Wink

Lepo te prosim Rolling Eyes
Počakaj še malo več pa kupi iPhone5, če že tako razmišljaš.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 08.09.2010 21:47:47
kdor ga bo hotel imeti prej kot ga bo dobil za normalno ceno ga bo kupil za tak denar. Ne vidim fore, veliko je ljudi ki so ga kupili za tak denar ti pač nisi med njimi in zato še ne rabiš pljuvat po tistih ki so telefone dobavili in jih prodajajo z neko provizijo.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 08.09.2010 21:50:25
b0le je napisal/a:
b0le je napisal/a:
in preostane mi edino vzklik: MARRY ME!!!

Dodatno pojasnilo za vse, ki jih je frapiral nenadni marriage proposal oz. se ob mojem prejsnjem postu zgolj vprasujoce praskajo po neimenovanih telesnih predelih - preprican sem namrec, da bi bilo v vso to ajfounovsko epopejo treba vtkati samo se soliden love story... In pa morda grandiozen finish v obliki spektakularne holivud-style car-chase sekvence, v kateri mnozica razkurjenih iPhone 4 neuporabnikov, strpana v zelene beštije LPPja, drvi za RBjevo sveze sfrizirano in na rdece prelakirano hondo vse tja do Strunjana in cez...

Nima več Honde, zdaj je na Micke prešaltal...

Vsaj neki je blo pozitivnega pri temu tipu, pa še to zajebe, k Hondo zamenja za Micko... luzer!

V bustvu je ... Bosanc, he, he, he!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 08.09.2010 21:51:57
sussi je napisal/a:
kdor ga bo hotel imeti prej kot ga bo dobil za normalno ceno ga bo kupil za tak denar. Ne vidim fore, veliko je ljudi ki so ga kupili za tak denar ti pač nisi med njimi in zato še ne rabiš pljuvat po tistih ki so telefone dobavili in jih prodajajo z neko provizijo.

Kot že rečeno. Tisti žid zgoraj jih ima na zalogi še nekaj. Očitno ne gre ravno v promet. Saj narod ni neumen, da bo kar tako dobil par suckerjev, ki bodo odkupovali telefone z "majhno provizijo" (krepko čez 100 EUR) Rolling Eyes
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 08.09.2010 21:52:42
ocnop je napisal/a:
Scouser je napisal/a:

Lepo te prosim Rolling Eyes
Počakaj še malo več pa kupi iPhone5, če že tako razmišljaš.

Glede na 3gs in 4ko ne bi bilo nič napačnega. Wink Še noben ni umrl, če ni imel nekaj v rokah prvi mesec. Rolling Eyes No, razen kakšnega razvajenca (ki jih tule ni malo)
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 08.09.2010 21:56:07
Scouser je napisal/a:
sussi je napisal/a:

Kot že rečeno. Tisti žid zgoraj jih ima na zalogi še nekaj. Očitno ne gre ravno v promet. Saj narod ni neumen, da bo kar tako dobil par suckerjev, ki bodo odkupovali telefone z "majhno provizijo" (krepko čez 100 EUR) Rolling Eyes

provizija je 100 eurov glede na to da so italijanski mogoče pa kak euro več, če jih je kupil v franciji. Sem pa prepričan da s tem ko omenja da jih je še par na zalogi misli max 5 kosov, ker več sem prepričan da jih ni mogel dobiti in prepričan sem da jih do petka več ne bo imel. Rolling Eyes
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 08.09.2010 21:58:34
Upam da jih proda, čeprav dvomim, da jih bo do petka. Rolling Eyes
Neumen je kupec. Ne pa prodajalec. Wink
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 08.09.2010 22:02:15
@Scouser: Pri ceni 760eur ima provizijo natanko 100eur (in ne krepko čez). Veliko ceneje ga pa težko dobiš (razen, če ti ni problem čakat). Lahko pa sam hodiš večkrat v Italijo, dokler ga ne boš dobil. Me zanima, koliko boš zapravil za potne stroške Smile Pač so cene trenutno, kakršne so.

Na brumčija se pa ne jezimo zaradi prestavljanja rokov. Mene osebno se prestavljanje rokov ne tiče, ker ga nikoli nisem nameraval kupiti pri njemu (razen za prvi rok, ko sem mu ponudil 100 eur nad njegovo redno ceno, če mi ne bi blo treba plačat avansa... pa je ponudbo ignoriral). Jaz osebno sem "jezen" samo zato, ker (mi) je grozil (s ponarejenimi dokumenti) in ker piše neumnosti po forumu (pod različnimi uporabniškimi računi) in s tem dela nered, ki ga moram jaz (in drugi moderatorji) čistiti. Meni osebno ta človek ni naredič čisto nič drugega kot delo, da pucamo njegov gnoj, ki ga je ustvaril na internetu... dobrega ni pa naredil (afaik) čisto nič. Če želiš ti (ali kdorkoli drug) z njim poslovati, ti ne branim... ampak rade volje opozorim vsakega, s kakšnim čudakom imajo opravka.

PS: Še sedaj ne moreš biti 100%, da bo telefon uradno prišel v Slovenijo... ker dejansko je to edin narčin, s katerim bo pri nas na voljo za normalno ceno (sklepam, da jih Brumen NIKOLI ne bo dostavil)

PPS: Ja vem... nikoli ne reci nikoli... ampak izjema potrjuje pravilo (in brumen je izjema).

Nazadnje urejal/a mikrohard Sre 08. Sep 2010 22:03; skupaj popravljeno 1 krat
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 08.09.2010 22:03:02
Incredible, ljudstvo je zgrozeno nad ceno 760 EUR? Well, check http://www.expansys.si/d.aspx?i=200804 Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #13   Objavljeno 08.09.2010 22:08:14
b0le je napisal/a:
Incredible, ljudstvo je zgrozeno nad ceno 760 EUR? Well, check http://www.expansys.si/d.aspx?i=200804 Smile

In kaj naj bi to bilo? Rolling Eyes Jaz lahko tudi prodajam moje 1 leto stare gate za 500EUR in koliko bi jih prodal? Nekaj je prodajati, drugo pa prodati. Wink

Sicer je meni popolnoma vseeno. Zaradi mene lahko postavi tudi ceno 10.000EUR.

Nazadnje urejal/a Scouser Sre 08. Sep 2010 22:09; skupaj popravljeno 1 krat
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #14   Objavljeno 08.09.2010 22:08:17
Scouser je napisal/a:
Neumen je kupec. Ne pa prodajalec. Wink

Word!.. Cool

Sicer pa je na začetku folk kupoval iPhone 4 po 1000€!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Vič
Ni navedeno

Prispevek: #15   Objavljeno 08.09.2010 22:09:22
No ja - če je povpraševanje veliko, je cena temu primerna. In kdo je zdaj cepec - tisti ki proizvaja, tisti ki kupuje ali tisti, ki prodaja.

Če kupiš banano za 10 EUR - ali si zato cepec? Si morda razvajen?
Če prodaš banano za 10 EUR - ali si zato cepec? Si zato žid?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #16   Objavljeno 08.09.2010 22:13:06
Jaz se zavedam pojma "ponudba/povpraševanje".

Mene osebno je pri vsej stvari nasmejala samo zadeva, da gre nekdo ponujati iPhone 16GB za 760EUR v temi, v kateri je že skoraj 50 strani debate o enemu drugemu nategunu. Če bi link do malega oglasa objavil v katerikoli drugi temi ga še komentiral ne bi. Ampak da greš pa to ceno lepit v debato o enmu, ki se je precenil je pa priceless Cool

No kakorkoli, upam da bo človek prodal tistih nekaj iPhone-ov za 760EUR, VonBrumen pa zrihtal iPhone vsem avanserjem in ostalim naročnikom.

Ne pustite se motiti in nadaljujte temo o Brumnu ter njegovih Hondah. Je zanimivo prebrati zjutraj, ko se človek zbudi. Laughing

Nazadnje urejal/a Scouser Sre 08. Sep 2010 22:15; skupaj popravljeno 1 krat
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #17   Objavljeno 08.09.2010 22:15:28
meni se pa to da je oglas prilepil tudi tukaj ne zdi nič čudnega, tukaj se folk pritožuje nad tem kako g. VRB prestavlja roke in pa je telefone pač ponudil in jih ima na zalogi, mogoče pa g. VRBju spelje kakšno stranko.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #18   Objavljeno 08.09.2010 22:18:00
Mogoče pa res spelje Brumnu kakšno stranko. Cool

Kako pa veste da tale za 760EUR dejansko ne bo prodal telefonov od Brumna (če jih recimo dostavi konec tedna)? Laughing To bi bilo res priceless. Malce šale, da ne bo kdo skočil sedaj.

Nazadnje urejal/a Scouser Sre 08. Sep 2010 22:19; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Vič
Ni navedeno

Prispevek: #19   Objavljeno 08.09.2010 22:19:15
Scouser je napisal/a:
Mogoče pa res spelje Brumnu kakšno stranko. Cool

Kako pa veste da tale za 760EUR dejansko ne bo prodal telefonov od Brumna (če jih recimo dostavi konec tedna)? Laughing To bi bilo res priceless

Važno je da vsak vmesni člen plača DDV!
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #20   Objavljeno 08.09.2010 22:20:06
saj pa piše da jih ima na zalogi. Pa tudi spomnim se da se je oglasil v eni temi, pred nekaj dnevi in napisal da je v franciji in da mu jih je uspelo nekaj dobiti.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani