Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 198, 199, 200  Naslednja
iPhone 4 - narocilo iz UK
Jabček

Jabček

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2801   Objavljeno 08.09.2010 21:29:21
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo,

Vezano na to temo sporočam, da sem danes v UK (Cardiff) uspel v Apple Store dobiti iPhone 4, 16 GB, imeli pa so tudi 32 GB.

Ker bom naslednjih nekaj dni obiskal se nekaj Apple Store-ov po Angliji, se lahko ponudim, da enemu interesentu kupim novi iPhone 4, 16 ali 32 GB, za uslugo pa bi si zaračunal skromno 20 EUR premijo.

Predplačila ne bom sprejel (bog ne daj, glede na izkušnje nekaterih na tem forumu), temveč ob povratku v LJ naslednjo sredo (ali kasneje, seveda) kupcu izročim zapakiran telefon in račun, kupec pa izroči denar šele potem, ko se prepriča, da je telefon ok in da se serijska številka na računu ujema s številko na telefonu.

V primeru, da bo interesentov več, velja princip "first come first served". Vsakemu interesentu najkasneje v ponedeljek zvečer potrdim, ali sem uspel kupiti telefon in kdaj se lahko slišimo (najbrž v sredo 15.9.).

Interesenti prosim za zs.

Sori za kompliciranje, upam da boste razumeli zakaj tako na dolgo in široko...
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #2802   Objavljeno 08.09.2010 21:49:52
sem prepričan da jih lahko pokličeš že ob sedmih ali pa še prej.
Jabček

Jabček

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2803   Objavljeno 08.09.2010 22:03:40
NenadG je napisal/a:
Živjo,

Vezano na to temo sporočam, da sem danes v UK (Cardiff) uspel v Apple Store dobiti iPhone 4, 16 GB, imeli pa so tudi 32 GB.

Ker bom naslednjih nekaj dni obiskal se nekaj Apple Store-ov po Angliji, se lahko ponudim, da enemu interesentu kupim novi iPhone 4, 16 ali 32 GB, za uslugo pa bi si zaračunal skromno 20 EUR premijo.

Predplačila ne bom sprejel (bog ne daj, glede na izkušnje nekaterih na tem forumu), temveč ob povratku v LJ naslednjo sredo (ali kasneje, seveda) kupcu izročim zapakiran telefon in račun, kupec pa izroči denar šele potem, ko se prepriča, da je telefon ok in da se serijska številka na računu ujema s številko na telefonu.

V primeru, da bo interesentov več, velja princip "first come first served". Vsakemu interesentu najkasneje v ponedeljek zvečer potrdim, ali sem uspel kupiti telefon in kdaj se lahko slišimo (najbrž v sredo 15.9.).

Interesenti prosim za zs.

Sori za kompliciranje, upam da boste razumeli zakaj tako na dolgo in široko...

Nisem si mislil, da bo odziv tako velik - v 20 minutah so se oglasili kar štirje!

Zaenkrat umikam ponudbo za nadaljnje interesente, obstoječe pa kontaktiram kot obljubljeno. Interesenti bodo dobili na zs obvestila o vrstnem redu.

Hvala za zanimanje in lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Prispevek: #2804   Objavljeno 08.09.2010 23:53:54
Jabolcnik je napisal/a:

Ni bilo nobene "vremenske" težave... ergo - oba prideta danes v moje roke.

OK, zakaj tu pri njemu piše zraven 2 Pieces? kaj sta 2 različna paketa, ki sta prispela na BL v različnih terminih?

Namreč jaz sem prav tako naročo 2 komada, pa mi nikjer na trackingu ne piše gor 2 Pieces Confused je možno, da je Apple zapakiral oba v en sam paket?

nekje (mislim, da celo na applovi strani) sem zasledil, da pošlejo v enem paketu, ko vse v naročilu prispe kao...
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2805   Objavljeno 09.09.2010 00:16:21
Jabolcnik je narocil dva telefona ločeno in ju potem skupaj posredoval preko Borderlinxa (torej je borderlinx naprej poslal dva paketa).

Pri tebi je pa že apple oba telefona spakiral v en paket... in borderlinx je ta en paket poslal naprej.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2806   Objavljeno 09.09.2010 06:08:49
no, se se mi je zdelo, da bo tak ja, samo vprašam za vsak slučaj Very Happy ...če bo vse po planu, bo danes že v mojih rokah Cool
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2807   Objavljeno 09.09.2010 06:22:58
Borderlinx preko Twitterja in Facebooka dal novo kodo za 10% popusta, ki velja do 15.10. >> Get 10% discount on all your shipping from UK. Use code 482441 at checkout. Valid till 15/10/2010

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2808   Objavljeno 09.09.2010 08:20:08
Jest je napisal/a:
Borderlinx preko Twitterja in Facebooka dal novo kodo za 10% popusta, ki velja do 15.10. >> Get 10% discount on all your shipping from UK. Use code 482441 at checkout. Valid till 15/10/2010

Kul, tenx, to bo prislo prav Very Happy 3 evri so 3 evri :3
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #2809   Objavljeno 09.09.2010 08:53:53
Ja kdo kaj gledal, katero podjetje je najugodnje za pošiljanje pakete v slo iz uk. telefon bom naročil na enega angleža, ki mi ga bo s paketom poslal v slo. kakor sem gledal dhl...zadeva ni poceni?? ima kdo kaj izkušenj s tem?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2810   Objavljeno 09.09.2010 09:10:30
bard je napisal/a:
Ja kdo kaj gledal, katero podjetje je najugodnje za pošiljanje pakete v slo iz uk. telefon bom naročil na enega angleža, ki mi ga bo s paketom poslal v slo. kakor sem gledal dhl...zadeva ni poceni?? ima kdo kaj izkušenj s tem?

mogoče se ti bolše splača potem registrirat na borderlinx, naročit tja, in oni ti pošlejo z dhl-om za 30 eur. ceneje ne gre, ker majo itak pogodbo z njimi. če boš pa naročal na privatni naslov, pa da ti pol oni prepošle z dhlom, pa boš potem plačal ziher več...za telefon pa boš plačal in ga čakal isto dolgo, kot če ga naročiš njemu al pa na BL

za v razmislek samo Wink
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #2811   Objavljeno 09.09.2010 09:13:41
spidi21 je napisal/a:
bard je napisal/a:

mogoče se ti bolše splača potem registrirat na borderlinx, naročit tja, in oni ti pošlejo z dhl-om za 30 eur. ceneje ne gre, ker majo itak pogodbo z njimi. če boš pa naročal na privatni naslov, pa da ti pol oni prepošle z dhlom, pa boš potem plačal ziher več...za telefon pa boš plačal in ga čakal isto dolgo, kot če ga naročiš njemu al pa na BL

za v razmislek samo Wink

jah too late...telefon sem že naročil, zdej iščem najcenejšega "goloba"!Smile je kdo probal že z royal mailom?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2812   Objavljeno 09.09.2010 09:21:31
bard je napisal/a:

jah too late...telefon sem že naročil, zdej iščem najcenejšega "goloba"!Smile je kdo probal že z royal mailom?

Probaj zgoraj klikniti na ikono "Iskanje" in nato v polje za vpis iskalnega gesla vpisati besedici "Royal" in "mail" ... in malce nizje na iskalni strani izberi "Prikazi zadetke v obliki: "Prispevkov ...

Bos presenecen, kaj se najde Smile Very Happy

Recimo tema od tukaj dalje >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=14558&postdays=0&postorder=asc&highlight=royal+mail&start=2087

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2813   Objavljeno 09.09.2010 11:59:48
pa je le prišo! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #2814   Objavljeno 09.09.2010 12:50:06
JUPIIII Very Happy
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2815   Objavljeno 09.09.2010 13:22:47
Jaz sem si preposlal prek DHL, cena 36 funtov.

Lahko malo pobrskaš po tej temi, oz. po mojih postih, sem preveril nekaj glavnih dostavljalcev in zraven dopisal cene.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #2816   Objavljeno 09.09.2010 13:31:21
A je to prava številka za sledenje pošte k piše na borderlinxu Tracking #10 mestna stevilka?...oziroma me zanima če po defoltu pošlejo z dhl ...oziroma ket lahko spreljam pošiljko? če ni dhl ?

Nazadnje urejal/a thxslo Čet 09. Sep 2010 13:37; skupaj popravljeno 1 krat
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2817   Objavljeno 09.09.2010 13:32:43
Potrpežljivost je božja mast...

Je bilo že XY-krat napisano, da tracking številka začne delovati šele takrat, ko paket DHL dejansko prevzame. V tvojem primeru bo to danes proti večeru.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #2818   Objavljeno 09.09.2010 13:45:01
mikrohard je napisal/a:
Potrpežljivost je božja mast...

Je bilo že XY-krat napisano, da tracking številka začne delovati šele takrat, ko paket DHL dejansko prevzame. V tvojem primeru bo to danes proti večeru.

TNX...mh begal me je to ker povsod folk pise da je to v parih urah .. pr men pa že od vcer ni n...Misliš da bi lahko jutri že biw v slo ??Smile
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2819   Objavljeno 09.09.2010 13:49:35
Če si tracking številko dobil že včeraj, bo definitivno jutri v Sloveniji (razen, če bodo kakšni nepričakovani dogodki pri DHLu).
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #2820   Objavljeno 09.09.2010 14:30:20
Pozdrav, evo tudi jaz sem danes dobil paket s Štirico, naročil sem 15.8. rad bi se vsem zahvalil za na nasvete katere sem našel na teh straneh še posebej za zelo dobra navodila za naročanje v UK (gpc17), vama mikrohard in Jest pa za zelo dobre in strokovne nasvete glede naročil in dobave.Sedaj pa me čaka še nabava nove microsimke, ker mi staro kljub natančnemu obrezovanju na prime.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani