iMac bootcamp zvok | |||||||
Na netu prebiram, da, če na iMaca prek boot campa naložiš winse (npr. win7 x64), obstaja možnost, da se pojavijo težave z zvokom v winsih - ne dela oz. je potrebno naknadno nalaganje driverjev, ki različno dobro delujejo sodeč po različnih odzivih na številnih forumih. Razmišljam o nakupu iMaca, na katerega bi naložil windiwse izključno zaradi enega programa, ki ga za mac-e žal ni, je pa povezan z glasbo (FL). Zanimam me, kakšna je situacija z novimi iMac-i in novim boot campom (ali težava še obstaja), saj na netu ne najdem nobenih up-too-date informacij. Hvala za info in lp |
|||||||
![]() |
|||||||
V primeru, da že takoj inštaliraš drug jezik npr. slovenščino te bodo ti drajverji zezali oz. jih pač ne bo inštaliralo, ker dela samo z nekaterimi večjimi jeziki. Banalno a resnično. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() A zunanji zvočniki bi potemtakem tudi morali delovati povsem bp na obeh OS (2.1 sistem)? (p.s. nisem še imel maca, pa sem precej skeptičen glede vsega =/) Logica sem mislil probat, sam se mi zdi, da je malo preveč pro program za moj namen, reasona sem pa že imel, vendar mi je Fl bolj pri srcu in sem ga tudi precej bolj vajen =/ |
|||||||
![]() |
|||||||
Preko bootcampa sem naložil slo verzijo win7 in zvok deluje le na slušalke. Jaz bi pa rad zvok slišal preko imac zvočnikov, ve kdo kako mi bo to uspelo urediti ? ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/no-sound-after-installing-windows-7-on-imac/36e71e4b-084e-4014-802f-0f50f914c14f Tole probi.. _________________ iPhone 4, black, 32GB, 2010. MacBook Air, 13-inch, Mid 2012, 256 GB. |
|||||||
![]() |
|||||||
Bom in potem javim če bo šlo! |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |