Zasledil sem podatke da so iphone 4 ponaredki veni. Zanima me, če kateri od vas ve kako se loči med pravim in ponaredkom. Kot to, mislim nekaj kar deluje, ne pa npr. napake v besedilih na telefonu ipd.
prvo cena, drugo dual sim card, tretje cel sistem je napačn, četrtič priključki so kr eni (mini usb,..),petič na zadnji strani so popisani (vsaj tega k sm jaz vidu je bil), šestič ne morš zgrešit razn če si čist tumpast...
ja lahko te pa nategnejo in ti prodajo "original" iphone, samo to je enako kot ti lahko prodajo ciglo v škatli.
edit:če si meu vsaj 1 tedn v roki original iphona, ne morš zamešat z ponaredkom
še video:
Hja, mene tudi zanima. Sicer pa, upam da me prodajalec ne bo nategnil.. Sam še sicer nisem videl iphona, ampak upam da ga dovolj poznam, da se lahko izognem katastrofalnim posledicam..
no ja smešno nizkim cenam se izogibej tko ali drugače. pa probaj kupiti zadevo v živo, ne preko pošte, ker je kolega iphona 2g kupil s pokvarjenim touchom.
no ja smešno nizkim cenam se izogibej tko ali drugače. pa probaj kupiti zadevo v živo, ne preko pošte, ker je kolega iphona 2g kupil s pokvarjenim touchom.
če je bla dobra cena ! se splača na kitajskem display pride 10$
Glej sam poznam enih par oseb od tam dol katerim lahko zaupam ! In seveda so dandanes take veze zelo dragocene in sam hočem odprti trgovino enkrat ko več nebom študent zaradi tega nočem to zelo naglas govoriti če me razumeš ! Lahko pa si pogledaš na www.alibaba.com tam imaš vse !
SAMO VEDETI MARAŠ DA NAD 50€ plačaš DDV IN CARINO ! MOGOČE MOGOČE PA NE !!!
no potem mi pa zrihtaj lcd digittajzer pa šipo za male pare.
2g
moram malo povprašati ! Da pa se trenutno dobiti tota kartica phone book sam sem jih naročil enih par dobim pa drugi teden ! ČE KOGA ZANIMA CENA BO OKROG 10-13€ !
+ vsi možni kabli za odklepanje nokij tudi x6 !!!
+ vsi možni case za iphone 3 in 4 ...
dockstation, usb kablii če koga zanima večji nakup ! se pravi ne samo 1 komad ! za nadalnjo prodajo naj me kontaktira !