MBP pregrevanje? | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
Zdravo, Mam mbp "17" z i7 procesorjem. morem ti povedat da se ne toliko pregreva. Malo, vendar ne tolko da se boš zdei speku ![]() Tko da brez skrbi, prenosnik je 1 liga. In se ne pregreva ![]() ![]() Boš zadovoljen, in ne boš šel več od Mac-a, oz. od Apple stvari. Vsaj pri meni se je zgodilo to ![]() Lp Tomaž |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Drugo pa so rendri- ko delam 3D rendre, takrat laufa ventilator kar na povno pa tudi zgornji levi kot prenosnika se zlo dobr segreje. Tipke v levem kotu so lepo tople, oz. se cela leva polovica greje, medtem ko je desna hladna. Osebno mi to ni moteče, je pa baje nomalno, saj se večinoma hladi ravno preko ohišja. Sam ga imam 2 mesca in sem zelo zadovoljen edin grafična bi DEFINITIVNO bla lahko boljša (vsi ostali majo po 1G ta je pa 512 nevem zakaj tok zaostajajo) men bi to zlo nucal! Je pa res da je procentualno ta 512 samo malenkost slabša od tistih očitno navadnih 1G. In še eno uprašanje, kje se dobi program ki ti kaže temperaturo prenosnika? |
|||||
![]() |
|||||
Sedaj pa ne vem ali je možno da ga igrice in flash čisto uničijo? Moram zamenjati ventilatorje? Ali ga moram dati sčistit? Ali je to čisto normalno? Hvala za odgovore. |
|||||
![]() |
|||||
Tudi meni se komaj pri tej temperaturi zažene ventilator na večje obrate. Včasih tudi komaj pri 102... Ampak to je ko zaženem res požrešen ap ali igro, ki takoj vzame 100% na obeh jedrih in še grafiko zraven. Če pa kaj delam da je konstantni load nižji, pa že prej začne hladit. |
|||||
![]() |
|||||
How hot should my macbook pro get moj 2008 c2d MBP se zna zelo na hard segret. enkrat sej e tok zegrel da ga dobesedno nisem mogel prijet v roke |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |