Me lahko prosim kdo povabi na njihovo stran?!?
Hvala
Nazadnje urejal/a iLexy Dee Pet 10. Apr 2009 14:25; skupaj popravljeno 1 krat
| Boxee | |||||
Me lahko prosim kdo povabi na njihovo stran?!?
Hvala Nazadnje urejal/a iLexy Dee Pet 10. Apr 2009 14:25; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
saj je odprta prijava, samo vneseš podatke in ti pošljemo mail pa si notri
|
|||||
Hvala, sem že uredil! |
|||||
Se da kje v Boxeeju nardit posebno mapo pod Movies?
Gre se zato, da bi imel recimo zbirko 007 pod eno mapo. Sedaj jih imam nametane po celem movies meniju in je dokaj nerodno najti, ker je v imenu le podnaslov filma(goldfinger,...). Pa še eno vprašanje. Vedno ko nanovo zaštartam boxee, je meni Movies oz recently added prazen. Brž ko dodam en film, se znova pojavijo vsi filmi. Se da to kako rešit? |
|||||
To je mogoče kakšen bug.
|
|||||
Ma saj ta Boxee je kar nekaj, v primerjabi z XBMC se lahko skrije. Prva težava se pojavi že pri podnapisih! Boxee ima privzeto pisavo Time New Roma, ki na TV zgleda obupno, ko pa jo spremenis, npr. v Arial, pa ne prikaže podnapisov.
|
|||||
Ma ja sem heknil z enim patchstickom, mi je pod launcher naložilo še xbmc zraven, samo ga noče zagnat. Kar sem na računalnik probal, mi je xbmc ljubši, predvsem ker bolj firme sortira.. Bom š mal pogledu tole...
|
|||||
V update ga moreš naložit, pa bo delal!
|
|||||
Sem delal točno po navodilih, a pri koraku "Create Using" se vse ustavi na polovici in ne gre naprej ustvari mi dve particiji (Recovery cca 24 MB free in Patchstick cca 935MB free). Tudi po ponovnem poskusu ni nič drugače - se ustavi že prej in javi napako oz. Failed to create ali nekaj podobnega. Prosim za pomoč. |
|||||
Včeraj sem uspešno namestil Boxee. Vendar nikakor ne znam naredit, da bi mi filme, ki jih imam v mapi (Movies) na računalniku prepoznal na appleTV-ju.
A vas lahko prosim za kratka navodila kako to urediti. Hvala in lp |
|||||
Pozdravljeni,
še vedno, po mučnih dneh poizkušanja, mi ni uspelo syncat filmov na računalniku s applTV-jem. Slike, muzika, podcasti in ostalo se lepo sanca, med tem ko nikakor ne znam filmov v mkv in podobnih formatih "naložit na appletv". prosim za pomoč pri tem. Imam še en problem, če hočem kar koli gledat kar je na netu mi javi, da morem naložit FlashPlayer. Kako to naredim na appleTV-ju???? Stokrat hvala za pomoč in navodila. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - TV - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |