Spletna trgovina iz Španije | |||
A ima kdo izkušnje z nakupom iz Španije? Tale mi je zelo sumljiva, najbrž je fake a imajo vse lepo izpisan...pa njihova stran in naslov... http://www.lawrencelarson.muncom.com/ Tole pa sem na mail dobil: First and foremost i want to inform you that the apple iphone 3gs 32gb is a brand new unlock Original Phones in a sealed Box with full accessories and 12 months International warranty, The apple iphone 3gs 32gb carries Insurances and 21days return policy,they can be used anywhere in the World. 1. Complete accessories (Well packed and sealed in original company box) 2. Unlocked /sim free. 3. Brand new (original manufacturer) box - no copies 4. All phones have English language as default 5. All material (software, manual)- car chargers - home chargers - usb data cables -holsters/belt clips -wireless headsets(bluetooth) - leather and non-leather carrying cases -batteries. The price is $400 shipping cost $50 total cost $450 How many pieces do you want to buy? To process your order i need you to get back to me with the under listed details: Full Name: Address: City: Postal Code: Country: Qty: Tel: Upon receipt of the above information we will label your shipping address on your package and also take the Apple iphone 3gs 32gb to the shipping Company which is DHL Courier Service for immediate delivery, The estimated time of delivery is 2 days. We will send you our Payment details via western union once we receive your Order and your full shipping address for payment. we are located at : 20 SL Sant Onofre, Madrid-Spain, 28001 http://www.lawrencelarson.muncom.com Thanks Rev.Lawrence Naj nekdo kaj javi ki ve o tem...ne pa kr povprek govort da je fake Hvala |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() Manjka edino se kje omenjena Nigerija ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
zgodba: prodajam stare bordarske buce na bolhi, nakar me kontaktira neka sumljiva oseba, da bi ona rada kupila te buce. potem sem ga dodal v msnju in sva začela debatirat in človek mi je v google prevajalnik angleščini (čeprov je reku da je iz anglije) raztolmaču da nej mu pošljem buce št. 46 v nigerijo njegovi ženi. WTF?! vmes sem s kolegom debatiru in sva pršla do tega da je pač to nateg in sm reku možu na msnju "this is scam" in je v 10ih sekundah gladko zapru msn. baje služijo z nekim mini procentom ki nastane pri transakciji prek paypala, ne spomnim se več točno. lah pa vtipkaš v googla "nigeria scam" oz. kej podobnga, je na wikipediji napisan velik o temu. |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() Stran pa ponavadi kar izgine ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Tako da... ko vidite Western Union in/ali Nigerijo v povezavi z malimi oglasi, prste stran! |
|||
![]() |
|||
no pri meni je blo tako. sam je pa zdrava pamet dala da sm prvo mal preveru zadeve.ker pred tem nigerijcom ki mi je hotu spustit nateg niti nism pomislu na to da bi biu lahko nateg. danes k pa gledam bolho pa vidm iphone 3gs za 250eu.. al pa mbp za 600 eu in google slovenščina mi je takoj jasno kaj je ta oglas. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |