prejle sm updatu iphone 3G na 4.0 preko tunesov in zdej ko ga prklopim mi piše da sim kartica ni uredu. Tut na telefonu mi kaže sam klic v sili...
ka nej nardim????
| update 4.0 | |||||
prejle sm updatu iphone 3G na 4.0 preko tunesov in zdej ko ga prklopim mi piše da sim kartica ni uredu. Tut na telefonu mi kaže sam klic v sili...
ka nej nardim???? |
|||||
Definitivno odpri še eno temo. Škodit ne more. |
|||||
ojej zdej sem se pa skoraj uscal od smeha |
|||||
ja pardon kr je forum namenjen temu da se pomaga ne pa posmehuje...
|
|||||
Če si tok len da ne znaš najdet na PRVI strani ene 5 tem odprtih kje je to blo razloženo že NAJMANJ 1000X. In to mislim dobesedno. Potem si ne zaslužiš pomoči. Nevem če se te bo kdo usmili, jaz se te ne bom, ker se mi res ne da skopirat linka, rajši malo nakladam tukaj...
Sicer pa lahko komu ponudiš 20EUR ti bo z veseljem rešil vse tvoje težave... |
|||||
Ne tale forum je postal tekmovališče bebotov, ki tekmujejo med seboj, kdo bo odprl čimveč podvojenih ali potrojenih tem..
SVAŠTA aja, če sim kartica ni u redu, jo obreži, mogoče mora bit okrogla, ali pa pač kliči samo klice v sili in njim povej, koga naj pokličejo in kaj naj sporočijo naprej.. |
|||||
Verjetn si mel jailbreikan fon pa še odklenenen sim- zej pa k si to updejtov si ga mal usral.Počekirej mal okol kaj se da narest z 3g če ga upedjtaš na 4.0....sam kokr vem bolj mal ker še ni jailbrejka ki bi delal optimalno za vse iphone. |
|||||
sm porihtu
dela zdej |
|||||
Tak da definitivno bv na novo odprta tema... :S |
|||||
Ne vem kaj si tako vesel. Če se nisi ugotovil, ti tale tema ni čisto nič pomagale pri rešitvi tvojega problema. Vse kar si zvedel je samo to da si en bebec. Si mogoče šel slučajno pogledat koliko tem je že odprtih glede iOS 4? Le tec' ... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |